Toate Rap Trap

Cedry2k - Una Din Doua feat. Jianu & F. Charm

Un top de Hip Hop Românesc 2019

Topul din ultimele:
Stefania: nu stiu de voi dar nu mi e deloc rusine cu rapp ul românesc! 🙏🏻
marius boss: Cedry2k=like😎😎😎
Urban wraps iasi: 💘💘💘
Cristian Găbinat: Frumoase cuvinte¥¥¥¥
`ClaW: Mai vreu o piesa cu voi. Foarte tare mi-a dat lacrimile pe piesa asta. Aaa
marius boss: Cel mai mare raperrr din romania
marius boss: Respect cedry2k rapul roamanescy2k
Spooky Razvan: Hai odată cu aripile deschise ca am rezistat destul !
Iulian Pantiru: 2019 #respect
Robert Marius: Cat sa fii de retardat sa dai dislike?
cornel apreutesei: super piesa! RESPECT!
Andrei-Alexandru Marinescu: Strofa I (Cedry2k) : Sclavii pot obtine bani, un pic de putere... Dar respectul e rezervat pentru caractere! Ii vezi muncind c-o mana de fier pe santiere Dupa ce-au condus c-o mana de viermi cartiere... Am trait mare parte din chestii pe viu Si mare parte din chestiile pe care le scriu Descriu si piloane si trestii... Si-asta pentru ca lumea-nseamna si oameni si bestii! Normal ca par venit din paleolitic In contextul in care rapperii sunt corecti politic... Falesti slagare pe spaga de vara, ba rappere... https://Versuri.ro/w/lmj7 Pan-o s' te bage-n lagare de oagari, motherf**kere!! Nu zic sa-ti atarni franghii de grinda, Dar ma-ntreb: Cum c***t te mai poti privi-n oglinda? Am vazut ca nu va mai lasati fixati in ochi... Dati d-orori, ii votati si-o luati din loc!? Vad negru, sa mor!!! Cum te-ntorci cu spatele la toti cei dragi ai tai, pentr-un oscior?! Nenicule! Daca te faci ca ploua Esti chior sau n-ai nimic in testicule... Una din doua! Refren X2 (F. Charm) : O palma-ti da arginti, cealalta te sapa... C-un picior pasesti in Rai, cu celalalt in groapa... https://Versuri.ro/w/lmj7 Privesc din Scoala Veche: ruine-n Scoala Noua... Cad noua din zece, ramane una din doua! Strofa II (Jianu) : Crescut pe strazi, am vazut oameni indecisi... Oameni prinsi intre faima si griji... Nu pot sa-nteleg cum poti sa pretinzi C-ai sange-n c***e, cand stim toti ca te temi de sis... Am trait printre multi si multe... Inculti si brute, care puteau sa te ajute Sau s' te scuture inca din scutec... Si-asta fiindca lumea inseamna si ura, si dragoste, din suflet! Si n-am dreptul să judec, dar pot sa fac nazuri https://Versuri.ro/w/lmj7 Pentru ca intr-unu din doua cazuri, fraierii-si pateaza obrazul... Si ma refer la Scoala Noua! Desi si-n Scoala Veche una din doua trupe merg dupa cum ploua!! Deci ori coloana dreapta ori fara oua! Una din doua!! Doar ca-ntre astea sunt blocati opt din noua... Deci ori coloana dreapta ori fara oua! Ori prin foc, ori prin stropi de roua... Ori ramai doar ecou... Una din doua!!! Refren X2 (F. Charm)...
cristi talent: Păcat ca din poezie nu ies bani
Nicholas2k: A vazut cineva copilul?
Pasionat de arme:
CD ༒Błøøđý Ąņğęł༒: Dacă continua asa vor cădea 10 din 10 și nu mai rămâne nimic. Ultima speranța se spulberă odată cu dispariția iubiri fata de aproapele tău
Adriana Andries: Ma astea faceți o piesa și cu Montana nu-l lăsați sa se retraga
Iulian makke: Piesa asta ar trebui dată la subiectul 3 la bac.
only in romania: Ce le are cedry2k frate !!!
Andi: Toata melodia am stat cu parul ridicat pe maini si cu pielea de gaina.
bibax bibax: cum pot sa iau si eu LEGATURA cu tine FRATE->CEDRY2K vreau sa vorbesc ceva cu tine, sa vad daca esti de ACORD,nu de alta dar as vrea sa te RASPLATESC pentru EFORTUL tau de atatia ANI, si MUNCA ta, cu HARUL lui DUMNEZEU ai FACUT PIESE sa TREZESTI populatia asta ROMANEASCA,eu unul iti MULTUMESC si chiar vreau sa iau legatura cu tine si sa imi ACORZI ACEASTA SANSA te ROG FRUMOS accepta sa vorbim UNDEVA pe FACEBOOK pe SKYPE pe WHATSapp nu stiu unde vrei tu dar ACORDA-MI si mie din viata ta 2,5, 10, 15, 20, minute cat vrei tu MULTUMESC mult, sper sa fie CANALUL tau si sa nu fie FALS, sper din TOT SUFLETUL sa imi dai ceva pe ADRESA asta de SKYPE biba.biba471 chiar nu stiu altfel cum sa luam LEGATURA, stiu ca suna ca o NEBUNIE dar asa SiMNT,poate m-a trimis BUNUL DUMNEZEU sau poate nu dar REPET eu asa SIMNT, la tine la CONCERTE nu pot veni ca sunt PLECAT in alta TARA din PACATE.
Mahorca 40Hz: Fara oua.
Dmarusoi dobrushfrh: Vreau și eu un funal pentru voce gen
Dmarusoi dobrushfrh: Vreau și eu un funal pentru voce gen
Gabriel YT: Vreți să scăpăm de 5gang și abi??? Eu propun:MAREA IGNORARE Vedeți 5gang/abi în trending? Nu vă uitați!!! Vedeți reacți la clipurile lor?? Nu vă uitați!!! Nici nu mai aduceți vorba de ei!!!! Uitați că există!! Dacă nu mai "hrănim" acest trend,cu timpul acesta va muri.. ÎMPREUNĂ O PUTEM FACE!!! Dați copypaste la asta și răspândiți-o peste tot pe ytbul românesc!!!
danimator: bine jianu
Catalin Hildan: Cedry2k = O legendă
Andreea Gabriela: Asta are 686k si 5gang 26M? Unde am ajuns?
Aka R.M.C: Instrumental ? Vă rog
itiDau SoS: Fortza piesa
Aka R.M.C: ,, puțini inteleg, puțini aleg. Multi nu inteleg, puțini au ce au ales,,
Gheorghe Adam: Cedry2k...
Andrei JUXTAPUS: Atenție!! Vreți să scăpăm de 5gang și abi??? Eu propun MAREA IGNORARE Vedeți 5gang/abi în trending? Nu vă uitați!!! Vedeți reacții la clipurile lor?? Nu vă uitați!!! Nici nu mai aduceți vorba de ei!!!! Uitați că există!! Dacă nu mai "hrănim" acest trend, cu timpul acesta va muri... ÎMPREUNĂ O PUTEM FACE!!! Dați copypaste la asta și răspândiți-o peste tot pe youtube-ul românesc!!!
Roxana Mocanu: pac3 menilor
Adolf Hitler: Pacat ca in acest prezent mizer generatiile de copii frecventeaza trupele de cacat gen 5gang si promoveaza prostia, trist!
Andrei: Luxandra are 1.5m views si melodia asta d-abea 600k....dovada de cultura romaneasca :)
Gabriel Bucur: Respect maxim o piesă cu putere 😎😎
Meme: Pfu..cum e asta..multam!
396 AGS RECORDS: ⭐⭐⭐⭐⭐ T A R E
Adrian Voicu: Blana !😍😍😍
unul din multime: Blanaoo
Daniel Jireghie: Cel mai tare va pwp bafta 👑❤😘
Dorin CDM: Ai adus bucuria in sectia de Psihiatrie.
Daniels San: Dumnezeu sa te binecuvanteze, esti un erou pt mine. Faci muzica cu adevarat si transmiti valor, si adevar. Ma simt reconfortat si fericit ca nu sung singur in tot cacatul asta si sunt mult care vad adevarul de cum vor sa ne extermine sorosistii imputiti !
Florentin Radoi: Piesa asta....
Darius Mihai: va fi concert la deva ?
Lucian Marius: "mulți m-ar fi incins crezand ca sunt țigan"
UNQ isHere: Cu F. Charm pe refren, piesa e prea buna
Alex Alex: ,,ori prin foc , ori prin stropi de roua...."
Alex Alex: Refrenul rupe
Alex Alex: Cea mai smechera si adevarata piesa.... mult adevar.....
salutari cartier: Mi se pare a diss subliminal, dar pentru cine? Pare destul de personal din partea lui Cedry2k
Petru Mecheo: Sunteti cei mai buni ,respect maxim!!!! Nu renunta-ti o sa ne luam TARA an curand ,sunt plecat afara dar cand ma antorc o sa va caut ,daca aveti timp ascultati si ce spuneam acum vreo 8 ani an urma...petropetross scrisoare catre preailuminatii
RM: Decât la mine se blochează? La 0.18 sec dacă nu derulez se oprește!
Adi Alexa: Imi ingreunati depresia. Chiar nu a mai ramas nimic bun pe lumea asta?
Echim Adrian: iar acum suntem, crescand pe strazi, fara locuri de parcare, suntem jalnici....si fara locuri de parcare
forța naturi: abonați sigur cred câ îl supâra pe sedry2k 112 👈😆
Alin Florentin: Respect cedry2k nr 1 in Romania
Cristian crs: Scoala veche nr1 👍👌
Teodorescu Radu: Tare rau !
alexandru szekeres: Respecttt....
Ionut Simion: Ce Mihai Eminescu ,ce alt poet ....Asta poet adevarat . RESPECT Y2K
Mirea Nicusor: Când ai deja maxim in căști si tot apeși pe up....
Simion Gabriel: Respect Maestre !
Popoviciu Anthus Alexandru: cu placere. ce se stie, cu precadere se schimba ca o ie, azi e una, maine alta, apoi din nou sau balta, una din doua.
Bogdan Chirila: Adevar adevar ....cedry2k e. la inaltime
Angelli Tuber: Diss Keed ? "Ca te temi de Sisi" 1:37
sapte getac: Wow
Old School: ADEVARATUL RAP NU 5GAY
George Mira: "Mârâitori cu ecou"... bună definiție pentru "școala nouă ".
Dani Pana: Respect🔝
Pierdem timpu': Nu-ti zic sa-ti atarni fraghii de grinda,da' ma'ntreb cum cacat te mai poti privi 'n oglinda...
NIK Daniel: Alta Capodopera !
Catalin Ailenei: Cea mai buna piesa auzita in ultimul timp. Respect!!!!!
Marius Damian: Ori coloana dreapta ori fără ouă. Bravo Tataie 😉🍾
xItzBlau RPG4: Strofa I (Cedry2k) : Sclavii pot obtine bani, un pic de putere... Dar respectul e rezervat pentru caractere! Ii vezi muncind c-o mana de fier pe santiere Dupa ce-au condus c-o mana de viermi cartiere... Am trait mare parte din chestii pe viu Si mare parte din chestiile pe care le scriu Descriu si piloane si trestii... Si-asta pentru ca lumea-nseamna si oameni si bestii! Normal ca par venit din paleolitic In contextul in care rapperii sunt corecti politic... Falesti slagare pe spaga de vara, ba rappere... Pan-o s' te bage-n lagare de oagari, motherf**kere!! Nu zic sa-ti atarni franghii de grinda, Dar ma-ntreb: Cum c***t te mai poti privi-n oglinda? Am vazut ca nu va mai lasati fixati in ochi... Dati d-orori, ii votati si-o luati din loc!? Vad negru, sa mor!!! Cum te-ntorci cu spatele la toti cei dragi ai tai, pentr-un oscior?! Nenicule! Daca te faci ca ploua Esti chior sau n-ai nimic in testicule... Una din doua! Refren X2 (F. Charm) : O palma-ti da arginti, cealalta te sapa... C-un picior pasesti in Rai, cu celalalt in groapa... Privesc din Scoala Veche: ruine-n Scoala Noua... Cad noua din zece, ramane una din doua! Strofa II (Jianu) : Crescut pe strazi, am vazut oameni indecisi... Oameni prinsi intre faima si griji... Nu pot sa-nteleg cum poti sa pretinzi C-ai sange-n c***e, cand stim toti ca te temi de sis... Am trait printre multi si multe... Inculti si brute, care puteau sa te ajute Sau s' te scuture inca din scutec... Si-asta fiindca lumea inseamna si ura, si dragoste, din suflet! Si n-am dreptul să judec, dar pot sa fac nazuri Pentru ca intr-unu din doua cazuri, fraierii-si pateaza obrazul... Si ma refer la Scoala Noua! Desi si-n Scoala Veche una din doua trupe merg dupa cum ploua!! Deci ori coloana dreapta ori fara oua! Una din doua!! Doar ca-ntre astea sunt blocati opt din noua... Deci ori coloana dreapta ori fara oua! Ori prin foc, ori prin stropi de roua... Ori ramai doar ecou... Una din doua!!! Refren X2 (F. Charm)
Dorin CDM: Melodia asta o voi retine pe viata !
Tudor Andrei: Este descrisa exact viata lui Nosfe , este un diss pt nosfe dar este elegant si cu bun simt, fara sa-i rupa capu in versuri , cel putin momentan. Pace
Florentina Abalat: Multumim !🙏 Pace
Marian Cojocaru: Cumparati-i albumul, sustineti-i munca daca vreti sa mai aveti parte de asemenea opere de arta. Respect Y2K.
S3th AlpH: Pe itunes când apare :(
Joe Pedala: Un geniu
Razvan Motorga: De dimineață pana seara....de seara pana dimineața.....ȘCOALA VECHE!!!
Biggie Gonzo: Piramidal) Respect 👁✨
Iulian Iurescu: Nu-ti zic sa-ti atarni franghii de grindă Da' ma-ntreb cum cacat te mai poti privii-n oglindă!?
PRo Flash: F Charm pe refren...O M F G ❤❤❤
Ionut Tudor: Cum sa nu te Intorci La dumnezeu cand Cedrea iti explica atat de frumos
Columbofilu’ 94: Nu o să înțeleg niciodată de ce o asemenea artă debia ajunge la 150k de vizualizări😔😔😔.Avem o țară superbă dar păcat că e populată😡😡😡.Cinste vouă fraților care încă mai știți care e muzica adevărată☝️
Viorel Emilian: Am ascultat pana la final piesa si tot asteptam sa-l aud si pe Sisu.Te iubesc Cedry2k <3.
Takkar: Rapperi din ziua de azi sunt toti pe interes,va avem pe voi macar.
estufasceramicas: 146,5k vizualizari in 5 zile. Asta inseamna ca Cedry2k este respectat si apreciat intre iubitorii de rap. La 9k like-uri/ 40 dislike, arata ca cei care asculta, chiar sunt fani si apreciaza o piesa bine scrisa, bine cantata.
Andrei: Stiu ca o sa fiu downvoted and shit. Dar mi se pare ca scoala veche e plina de razboinici. Si nu prea mai avem razboi. Vorbim cu nostalgie despre cum imparteam periuta de dinti si alte cacaturid e genul, desi nu mai e cazul. Sun si chestii de bun simt, dar mare parte este despre cum noi ne chinuiam si astia noi asculta trap. Lasa-i sa asculte. Ei joaca fortnite si asculta satra, si noi ii criticam. Noi jucam CS si ascultam Specii, si aia mai mari ne criticau. Acelasi cacat.
Cosmin Moflic: 👌
ツRazvan: mereu aflu dupa ca ai fost la mine in oras :((
ionut daniel: ISUS CRISTOS rămâne vesnic Calea, Adevărul și Viața. Slăvit să fie El.
Stai jos: Un bărbat adevărat, deține câte puțin din fiecare!! ☮️ Jianu întrebare ăștia ce umblă Cu sis la ei , de ce se tem? Aștept răspuns
ramon ramon: "Un picior pășește în rai iar altul in groapa" foarte buna e piesa vorbe adevărate respect..va ascult si alte piese sunteti fff buni respect 👌👌nu am cuvinte negative depsre voi tine ti-o tot asa 🔞♾👌👌
INSTINCT: Forta :3
Anton Andrei: "Esti chior, ori n-ai nimic in testicule, una din doua" 😂😂
I_KILL _YOU_UK85: 33 de bulangii au dat dislike

Cedry2k - Una Din Doua feat. Jianu & F. Charm

1,134,643 vizionari
Publicat pe 01-11-2018
Artisti

Produs
Brain
F.Charm

16.627  interacțiuni pe Facebook

Au trecut 10 luni de când Cedry2k a lansat pe YouTube piesa “Una Din Doua”, alături de Jianu, și Charm cu Brain și F.Charm la productie. Iată că după tot acest timp “Una Din Doua” se află încă în urechile ascultătorilor. “Una Din Doua” nu este singura colaborare pe care Cedry2k și Jianu o au împreună. Ei au mai colaborat în trecut pe piesa Demoni Printre Noi” împreună cu Rashid care a înregistrat 1.990.963 de vizualizări pe YouTube și 46.410 de interacțiuni pe Facebook. O altă colaborare a lor fiind pe piesa “Bum Dupa Bum” care a înregistrat 1.784.241 vizualizări și 28.068 interacțiuni... și lista continuă. Jianu s-a facut remarcat în muzica hip-hop/rap românească, actuală, cu piesa “Toata Harta” care a fost publicată acum un an și 6 luni şi care a înregistrat până în prezent 9.238.255 vizualizări.

`Una din doua` este a cincea piesa Cedry2k extrasa de pe albumul `Scoala veche. Cedry2k - Una din Doua Pentru concerte: [email protected] Sustine-ti artistul favorit daca ai posibilitatea, si mai ales nu uita sa distribui acest videoclip, daca il apeciezi. Multumim! Productie: Brain Productie aditionala : F.Charm Text: Cedry2k, Jianu, F.Charm Aranjamente: Cedry2k, Karie, F.Charm Inginer de sunet: Spectru pentru Bucatti Empire Studio Mix, Master: Karie Productie executiva: Cedry2k https://legendevii.ro/ ``Scoala veche`` este produs in 2018 pentru Haarp Cord. Cedry2k - Una Din Doua feat. Jianu & F. Charm
Mai Mult
Recomandări
SECUNDA VERII
acum 3 ore
SECUNDA VERII
08. KEPA feat. Cedry2k - Pe bune
Carbon feat. Cedry2k & Guess Who - Introspectii
DOC - Cum o facem noi feat. CTC, Cedry2k
La Familia feat. Bibanu MixXL & Cedry2k - Consecinte
All-in & Polimă ft. Dakon - FUM
Greu - Atentie (Prod. Snar3 Beats)