Toate Rap Trap

Botezătoru` - Ce Bine (prod. Amavi)

Un top de Hip Hop Românesc 2019

Topul din ultimele:
Botezătoru': Versuri refren Ce bine e sa asculti Ce bine e sa te-ascunzi Ce bine e sa ai un umar atunci cand vrei sa plangi Ce bine e sa nu taci Ce bine e sa vorbesti Despre problemele pe care ziua tot le gandesti strofa 1 heh.. Nu credeam c-o sa livrez vreodata Ca marfa mea o sa se-mprastie in lumea toata Nu aveam niciun plan si nici vreun interes Nu mi-am calculat pasii insa la capat tot i-am dres Tu, stiu ca ma asculti acum Asculta-ti instinctu'ntai si dupa paveaza-ti un drum Nu conteaza vreo directie, o sa ti-o gasesti mergand Si daca n-ai o busola, o sa o gasesti cantand heh.. Ce bine ma simt acum ca spun tot Ca nu ma mai inchid in mine ca un idiot Am rupt bariera, de-atunci nu mai stiu ca sa spun stop Caut pe harta ganduri bune sa le pun la loc Tot ce-am in jur acum este in echilibru Doar luna de pe cer imi spune cand mai trece timpul Oricat de relativ ar fi nimic nu-mi strica tripu' Am toata atentia-n fata, n-o irosesc pe nimicuri strofa 2 Tu ai gandit vreodata un aspect? De ce-ai nevoie-n viata sa ajungi complet? Sa fii corect, s-ai drumul drept, note mari in carnet? Sau simti inima aproape cand vrea sa iasa din piept? Ce-i drept... totul este subiectiv, ma Multe nopti in care plutesc in deriva Si multe ganduri felurite ma intriga Incat vocea din cap ce imi soptea, acuma striga... (trezeste-teeee) Ma uit in zare nu vad niciun port Nici sufletu nu-i in stare sa ma scoata din soc Nu am noroc... 500 pe bilet si pierd tot Tot acasa am cota buna, o s-o iau din loc Timpu' nu mi-e tovaras...il stiu de undeva Dadea doze cu portia si-acum as mai vrea Ca simt treptat cum se dizolva din efect Si n-o sa ajung s-ating sentimentu' de a fi complet
Laura Gane: Deja sunt groupie. Imi intra notificari cand mai pui ceva 😂. Hai sa fie cu noroc.
Woody: Meam... piesă piesa
Skunk Official • AMAVI: Ce bine e sa ai o interpretare asa blana peste un beat asa cald. AMAVI IN CASA!
VELEA: Frumos! 🙏

Botezătoru` - Ce Bine (prod. Amavi)

520 vizionari
Publicat pe 27-03-2019
AMAVI

161  interacțiuni pe Facebook

Au trecut 4 luni de când Botezătoru` a lansat pe YouTube piesa “Ce Bine” cu AMAVI la productie. Iata că după tot acest timp “Ce Bine” se află încă in urechile ascultătorilor.

https://www.instagram.com/botezatoru/ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ Ma poti ajuta ascultand/cumparand muzica de aici: Spotify: https://open.spotify.com/artist/64Vj7oZttjHKb1vpaQHOyN https://itunes.apple.com/ro/artist/botezatoru/1257756459 Amazon: https://www.amazon.com/s?k=Botezatoru%27 Tidal: https://tidal.com/browse/artist/8924045 https://play.google.com/store/music/artist/Botezatoru?id=Aqejnh63iwiryvos2zdqzolieqq Shop: http://www.urban-shop.ro/ Lansat pe: 27 Martie 2019 Instrumental: AMAVI / Skunk https://www.instagram.com/amavimusic/ https://www.instagram.com/davidskunkkk/ Mix/Master: Checka https://www.instagram.com/prodchecka/ Inregistrat la AMAVI STUDIO Producator executiv: Mihai Munteanu https://www.fb.com/amavimusic Animatie realizata de Daniel Fagadau https://www.instagram.com/danielfagadau/ #Botezatoru #Cortizol #AMAVI Botezătoru` - Ce Bine (prod. Amavi)
Mai Mult
Recomandări
Botezătoru` - CHILL (prod. Gabriel Price)
Botezătoru` - George Pușcaș (prod. Gabriel Price)
Botezătoru` - Dictando (prod. Gabriel Price)
Botezătoru` - Acid Rain freestyle
Botezătoru` - Freestyle nocturn 2
Botezatoru` - Ce s-a mai spus
Botezatoru` - In deradere
Pau - Rutina de odihnă
CHRISS - Suflet Pereche#PuraEmotie