Toate Rap Trap

Parazitii - Lacrimi De Ceara

Un top de Hip Hop Romanesc 2019

Topul din ultimile:
David 05: de ce pula mea nu e in trending ??
ciobanu elena cristina: ❤💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼✌🏼🍀🌍#HIHOPISNOTDEATH
No Sleep: Cat timp oameni ca astia traiesc, muzica va suferi schimbari pozitive, Peace.
marius florin dragulin: Rupeeee3e
Coaja Cristian: te contrazic, este dansabil.
Deniz: am hanorac ca a lui ombladon:)
Zoltan Gigi: Bv cheloo ai dovedit talent d strada underground hip hop real!!! Rap.dai cu tamaie pe rapperii ăstia ...d hârtie. Marii ascultatori. Pace..
Robert: Fain
Andreea M: ‘N-am avut talentu’ sa ma realizez din combinatii’ 🙏🙏
Calota Daniel: absolut sensational , tot albumul este bestial , videoclip old school asa cum trebuie sa fie , mesaj , beat etc , super tari , adevaratul hiphop , ii ascult de la inceputuri si sunt din ce in ce mai buni , cum zicea cineva pe aici , sunt ca vinul cu cat trec anii mai mult cu atat sunt mai buni , keep up the good music coming !!!
serpex77: Ma pis pe ABI!
Norbert Maiernic: scoala veche n ai ce zice blanaaaaaaaa
georgi anna: Fetele frumoase asculta rap!!😊😊😍😍
Bogdy-Zeu: "Eu dau muie nu dau explicatii"
Mihaytza MTZ: ,,Eu dau muie,nu dau explicatii"👏👏🖕🏼🖕🏼🖕🏼😂😂
Fan Fan: Cu siguranta voi.cumpara albumu !!! Singurul comentariu ar fi ca vrem mai multe.piese :)))).ca sunt prea bune toate ..!!!!
Rover Waters: au ramas blocati in anii 90
Gabriel Ristea: <3
andrei croitoru: Din dragoste pt rap
alex țurcan: Alta melodie blana care nu este in tendinte baga-mias pula n abi
Laura Elena: Love Cheloo💖
BigSosa: Tare melodia!
Sebastian FP: Unde e butonu de Replay?
wolf blood: Blanaaaaaaa.... Parazitii sunt regii rapului romanesc 🔥🔥🔥
Carmen Dumitru: Tareeeeeeeee!!!!
Moris Flava: De unde cumparam albumui in CT?
TETE gamer: ce texte de cacat
live now: ISTORIE
DaniiB: acelas stil instrumental din 70 si tot acel flow prost ai. Slab!!! Nu ati evoluat deloc!! ati ramas blocati in timp!! ma mir ca mai dau si azi romani play la parazitii :D :D tot acelas mesaj aveti :D :D ar trebui sa fii juriu la x factor pentru copii :D
Sandysor Sandysorr: De unde cumpărăm albumul, preferabil online? Pe 20cmrecords nu l- am văzut săptămâna trecută.
GioVanNi REAL: Piesa n-a intrat in trending ca a fost mai populara decat el
Serghei Buza: Foarte placut sa asculti piese noi de la frati
iArBa X TauR: Intrati pe canalul meu sa vedeti ce disstrack i-am facut lui chello
alex alexandru: La mai multe! Curve, shots, cuie, MELODII!
pusalache: "mama ce bubuie,sa moara pula" melodia incepe in forta
Andrei santimbrean: Tata a crescut cu voi ,iar eu voi continua cu voi
BOBLIN _C: cand PARAZITII o sa moara vine apocalipsa
Florin: E misto
to be free yo are alone: Da
AcK73pT: 844 de cocalari au dat dislike
LeUTzu vVeRsAcE: <3 sa imi bag pula in morti lui abii ..
Constantin Andronic - Tunelos: cum dreacu sa dai unlike!??
Catalin Miklos: Incredibilă piesa
Petrică Leu: Ombladon ești același, dar mult mai bun!!
Just do it: ♠️♠️♠️♠️
Luca: Bine ma , abi left the chat , am inteles ....
sonashiasasinul: Cu voi am crescut, pe voi va ascultam. Suntem unici!!!
sonashiasasinul: Eu dau Muie nu dau explicatii...oh YESSSSSSSSS
Iasmina Scripcaru: 😂😂
daniel marian: Clip alb-negru, fără pizde muiste, rap de Bucuresti ...rap negru ! Ăștia-s PARAZITII coaie!
Stefan si atat: Am tras semnale de alarma si m-am facut praf Mi-am spus: Stai dracu' linistit, ca nu e grav.  In calitate de bolnav inchipuit, asumat Am reusit in sfarsit sa ma fac remarcat.  Subiectul e cald ca pisatul pe crac Mori de invidie, cauta-ti norocul sub capac.  Eu muncesc, nu traiesc din ajutor sau donatii Si n-am relatii la nivel inalt ca altii.  Eu dau m**, nu dau explicatii Rapul meu nu e dansabil, ca la alte formatii.  N-am avut talentul sa ma realizez din combinatii De-aia trenul vietii mele n-a oprit intre statii.  Iau tot ce pot din nimic, de mic Si cand am terminat o piesa noua, sunt fericit.  Fiecare vers pervers e trip, cand le zic te dai lovit Sa-mi comentezi albumul daca l-ai platit.  Unii traiesc muzica, altii o omoara Curg lacrimi de ceara cand o dai in bara.  Nu ne vinde gargara, scena urca si coboara Parazitii in concert la ma-ta pe scara.  Unii traiesc muzica, altii o omoara Curg lacrimi de ceara cand o dai in bara.  Nu ne vinde gargara, scena urca si coboara Parazitii in concert la ma-ta pe scara.  Am intrat in viata ca si la curve, pai bravo Am intrat cu sarut-mana si-o sa plec cu pa, fa.  Asta-i muzica de dragoste pentru muzica Cand toti zic ca rapu' s-a dus pe p***, eu nu zic ca nu.  Mesajul conteaza in muzica asta, creieri si urechi Asta-i tot rap nou, numai ca suna a vechi.  As da cu pace, da' n-am, dau cu ura sa-ntelegi C-asta-i rap de coltul blocului din Bucuresti.  Tre' sa schimbam ceva, fiti siguri C-o s-ajungem sa mancam toti cu furculita, linguri.  Noi am crezut in astia atunci cand i-am votat Da' exact ca atunci cand bei lichid si te faci praf.  Viata ma-nvata sa-mi vad de treaba, dar nu pot Trebuia sa-mi fac un rost, dar eu tot in colt la bloc.  O ard fara pretentii, o spun pentru cunoscatori Nu sunt mare cantaret, dar nici voi mare ascultatori.  Unii traiesc muzica, altii o omoara Curg lacrimi de ceara cand o dai in bara.  Nu ne vinde gargara, scena urca si coboara Parazitii in concert la ma-ta pe scara.  Unii traiesc muzica, altii o omoara Curg lacrimi de ceara cand o dai in bara.  Nu ne vinde gargara, scena urca si coboara Parazitii in concert la ma-ta pe scara.
Lupei Iulian K: Alan si Kepa sunt acum baza rapului romanesc..
Jules Jules: Cheloo ești bun pe tv la iumor dar la muzica știi și tu BN că nu iese cum tb..împrăștierea exacerbării gândurilor depresive bolnave nu aduce decat asta!
Ionut Stelian: Pe YouTube va apărea tot albumul?
catuzu: it's a rape it's rape :)))
Stancuvasile975 silviu: "........ Nebuni de Mici!":))))
Jucator Amator: Peste 50 de ani, copii o sa învețe la istorie despre paraziți
Astahov Adrian: Sa nu va lasati de muzica, baieti! Am crescut cu piesele voastre si ma bucura enorm fiecare piesa noua semnata "PARAZITII"!
LioN Youtube: Am ascultat muzica lor de mic ma intreb cine va putea sa scoata astfel de versuri ca sa pot sa mai ascult muzica?
Daniel: Parazitii in concert la ma-ta pa scara. Ba, da' mama-i moarta, ba.
yolo g: Da cu tamaie! :))
Daniel Grigore: Dute ba... Cum pula mea sa nu respecti asa trupa ... Indiferent de schimbari la fel au ramas. RESPECT TRUPA PARAZITII !!!
Gabriel Ionescu: Multi se asteptau mai mult de la Parazitii ,eu spun ca e o piesa normala asa ca bucurati-va ca a mai scos o piesa blana
Gabriel Andrew: 70 k likes, nice, super super
Sergiu Zotoiu: Nu stiu frate are Ombladon o voce misto bravo Ombladon,Cheloo si Freakadadisk, pentru aceste performante mai faceti piese!
Ionut Ciof.: Pentru o vreme am crezut ca ati murit
andrei croitoru: Cu lămâie
P1RVU: Parazitii in concert la ma-ta pe scara
shacur amaru: Respect Parazitii
Darius Ciocan: Veșnica pomenire💀
03 gsr: ați fost și ați rămas unicele legende ale rap-ului romanesc!
Athos#. !: sa mi bag pula in melodia voastra
Andrei Daniel: "Rap-ul meu nu e dansabil ca la alte formatii" - catre Satra?
V. Ciprian: Piesele albumului "Arma secreta" - lansare 24 mai 2019 1. Intro - 0:55 2. Lacrimi de ceara - 2:22 3. Capitane, raportez - 2:59 4. Antimilitie - 3:28 5. Marfa curata - 2:54 6. Hash Thug Rezist - 3:23 7. Arma secreta - 3:32 8. Sa nu ma iubesti - 2:46 9. Cuvintele omoara tot (feat. Daniel Lazar) - 4:20 10. Parc-as fute ceva - 3:15 11. Asta e rap - 3:35 Sursa: iTunes
Andrei Lungu: #MUIE ABYY(like daca ma sustii)
Денис вайзер: Muie celor 811
iCuppy: Prima data am vazut 14mil. Dar n-am vazut virgula :))
NOVA IONUT: Am tras semnale de alarma si m-am facut praf Mi-am spus: Stai dracu' linistit, ca nu e grav.  In calitate de bolnav inchipuit, asumat Am reusit in sfarsit sa ma fac remarcat.  Subiectul e cald ca pisatul pe crac Mori de invidie, cauta-ti norocul sub capac.  Eu muncesc, nu traiesc din ajutor sau donatii Si n-am relatii la nivel inalt ca altii.  Eu dau m**, nu dau explicatii Rapul meu nu e dansabil, ca la alte formatii.  N-am avut talentul sa ma realizez din combinatii De-aia trenul vietii mele n-a oprit intre statii.  Iau tot ce pot din nimic, de mic Si cand am terminat o piesa noua, sunt fericit.  Fiecare vers pervers e trip, cand le zic te dai lovit Sa-mi comentezi albumul daca l-ai platit.  Unii traiesc muzica, altii o omoara Curg lacrimi de ceara cand o dai in bara.  Nu ne vinde gargara, scena urca si coboara Parazitii in concert la ma-ta pe scara.  Unii traiesc muzica, altii o omoara Curg lacrimi de ceara cand o dai in bara.  Nu ne vinde gargara, scena urca si coboara Parazitii in concert la ma-ta pe scara.  Am intrat in viata ca si la curve, pai bravo Am intrat cu sarut-mana si-o sa plec cu pa, fa.  Asta-i muzica de dragoste pentru muzica Cand toti zic ca rapu' s-a dus pe p***, eu nu zic ca nu.  Mesajul conteaza in muzica asta, creieri si urechi Asta-i tot rap nou, numai ca suna a vechi.  As da cu pace, da' n-am, dau cu ura sa-ntelegi C-asta-i rap de coltul blocului din Bucuresti.  Tre' sa schimbam ceva, fiti siguri C-o s-ajungem sa mancam toti cu furculita, linguri.  Noi am crezut in astia atunci cand i-am votat Da' exact ca atunci cand bei lichid si te faci praf.  Viata ma-nvata sa-mi vad de treaba, dar nu pot Trebuia sa-mi fac un rost, dar eu tot in colt la bloc.  O ard fara pretentii, o spun pentru cunoscatori Nu sunt mare cantaret, dar nici voi mare ascultatori.  Unii traiesc muzica, altii o omoara Curg lacrimi de ceara cand o dai in bara.  Nu ne vinde gargara, scena urca si coboara Parazitii in concert la ma-ta pe scara.  Unii traiesc muzica, altii o omoara Curg lacrimi de ceara cand o dai in bara.  Nu ne vinde gargara, scena urca si coboara Parazitii in concert la ma-ta pe scara.
Armi Nina: Bossi mai scoateti melodii ca nu am ce sa mai ascult!:))
Cristian Pop: RESPECT !
Florin Andronic: Salut dar precomanda de pe play store?Va apărea albumul si acolo? Mulțumesc
G.O.F. Overwatch: Sper ca atunci când s-or lăsa de muzică (adică peste 20 de ani) să lanseze ultimul album cu toate instrumentalele din cariera lor.
alex Alex: multi prea putin sau prins prin versul: " nu ne vinde gargara "
mitu claudiu: Cand astia erau pe piata Aby nici in pula la tasu nu era nu mai faceti comparatii intre muzica de calitate Parazitii si dezertoru alaL(
ï - BARBA MUZICK: 1) ADOR BITURILE FĂCUTE DE CHELOO !!! Beat_ urile lui au crescut cu anii ! DE AŞ FI mai cu ,,cash'' AŞ FI CUMPARAT CEVA " idei" < înţelegeți ? ( E 100% CE'mi adoră urechile) !!! 2) Încă o dată 3 artişti emeriţi ai ROMĂNIEI ,europei,planetei,...) ( unu ' e mai bun ca altul...și....invers) . 3) Mersi baieţi că sunteţi ! Pace & Respect pînă ...
Gangsta 69: Cea mai tare trupă de rap din România❤
X 3 n d 3 r: La sfârșitul melodiei când Cheloo zice:Ghiță R.I.P,Ghiță R.I.P! Cred că se referă la Ghiță Marian care a venit în 2017 sau 2018 la Iumor cu o Interpretare cam In lipsa favoarei lui...unde era să-l bată Cheloo 🤣🤣🤣 Iar Piesa fără cuvinte!Respect!Țineți-o tot așa încontinuare Big Up!
Bogdan Stana: Un link de preorder la CD pentru colectie??
Andrei Bogdan: 796 de manelisti au dat dislike :))
Loki 1: Un căcat de melodie.
Valentin Sibiceanu: PENTRU MUIE PSD INFRACTORU' DRAGNEA!😂😂😂👌👌✌️👍👍
Catalin Nedelcu: A-ți omorat muzica de tot cu asta🤣😂
Catalin Nedelcu: Are voce guess who
Bi: 24 mai 2019 cel de-al 13-lea album, “Arma secreta”. ()=======()~~~~~
Plus Zero: Cheloo: Am tras semnale de alarma Si m-am fa ut praf Mi-am zis "stai dracu linistit ca nu e grav" In calitate de bolnav inchipuit, asumat Am reusit in sfarsit sa ma fac remarcat Subiectu' e cald Ca pisatu pe crac Mori de invidie Cauta-ti norocu' sub capac Eu muncesc Nu traiesc din ajutor sau donatii Si n-am relatii La nivel inalt ca altii. Eu dau muie, Nu dau explicatii Rapu' meu nu e dansabil ca la alte formatii N-am avut tentu' sa ma realizez cu combinatii De-aia trenu vietii mele n-a oprit intre statii. Iau tot ce pot din nimic, de mic Si cand am terminat o piesa noua, sunt fericit Fiecare vers pervers e trip Te dai lovit Sa comentezi albumu' daca l-ai platit Refren: Unii traiesc muzica, altii o omoara Curg lacrimi de ceara cand o dai in bara Nu le vin de gargara Scena urca si coboara Parazitzii in concert, la ma-ta pe scara (x2) Ombladon: Am intrat in viata ca si la curve, pai bravo Am intrat cu sarut mana si-o sa plec cu "pa fa" Asta-i muzica de dragoste pentru muzica Cand toti zic ca rapu' s-a dus pe pula Eu nu zic ca Nu mesaju' conteaza in muzica asta, creier si urechi Asta-i tot rap, Nu, numai gasesti d-ala vechi As da cu pace da' n-am Dau cu gură sa-ntelegi Asta-i rap de coltu blocului din bucuresti Tre' sa schimbam ceva, fiti siguri Jur. -o s-a jungem sa mancam toti, cu furculita linguri Noi am crezut in astia Atunci cand i-am votat Exact, ca atunci cand bei lichid si te faci praf Viata ma-nvata sa-mi vad de treaba, dar nu pot Trebuia sa-mi fac un rost, dar eu Tot in colt la bloc.. O ard fara pretentii, o spun pentru cunoscatori, Nu sunt mare cantaret Da' nici voi mari ascultatori Refren (x2) Cu placere
Gregor z: Respect parazitii singura trupa care ajunge la 1 Million de views fara tarfe si masini scumpe
Budac Denis: Cheloo e cel mai misto si cu ombladon la muzica nu?Eu zic ca da. Voi.
Mini ARMA: Melodia asta trebuia sa fie mai bine ianintea anului 2010 era mai bine decat aby sely sau alti fraieri
Costi Dnk: Profa de franceza :esti atent la ora sau asculti muzica deaia naspa de golani si iei 2 Eu: ascult muzica, multumesc de oferta 😂
uzumaki parazit: Cum plm să dai dislike??? Endtime is near 🤣
Parazitii - Lacrimi De Ceara
1,704,953 vizionari
Publicat pe 13-05-2019

0  de distribuiri pe Facebook

Locul  #23  in clasamentul muzical din Romania

Locul  #10  in top hip-hop Romanesc
Parazitii ne surprinde cu o nouă piesă intitulată “Lacrimi De Ceara” Au trecut 13 zile de cand Parazitii a lansat piesa “Lacrimi De Ceara”, iar aceasta se află pe locul #10 în TicTop 100 hip-hop. Sperăm să urce cat mai mult.

Concerte Parazitii: Cristi Ochiu (Forward Agency) +40 746 22 44 99 // Extras de pe albumul `Arma Secreta` (Mai 2019) Albumul poate fi cumparat / descarcat / ascultat pe: 20CM: Carturesti: Youtube Playlist: Spotify: iTunes / Apple Music: Stai conectat, Aboneaza-te!/Subscribe! PARAZITII20cmOFICIAL Extras de pe albumul `Arma secreta` (Mai 2019) © 2019 20CM Records / Forward Agency. Toate drepturile rezervate. Parazitii - Lacrimi De Ceara
Mai Mult
Recomandări
Parazitii - Asta e rap
Parazitii - Cuvintele omoara tot (feat. Daniel Lazar)
Parazitii - Bagabonti 99 (nr.94)
Parazitii - Sa nu ma iubesti
Stirile HipHop Ep 2 (Neli - Diss 5gang, Macanache feat Keed, DMF si Bebbe, The watcher, Parazitii,
Parazitii - Motive 98 (nr.75)
Parazitii - Probleme de mandibula (nr.81)
Parazitii - Orice ar fi (nr.78)
Sosu - Aș vrea ft Băieți Cuminți
Ian - 60 de zile (feat. Amuly)