Toate Rap Trap

Vescan - Am Uitat Sa Mai Fim Oameni

Un top de Hip Hop Românesc 2019

Topul din ultimele:
Leo LG: Ador melodia asta !!!!! Respectttt
Elena Lorena: ❤❤
Andrei Niculescu: Bravo Vescan Jud Satu Mare
Toderascu Marius: Rap de căcat Va rog sa vă uitați pe clipurile de rap germane Să vedeți acolo clipuri amarate cu 500 milioane de vizualizări Basarabia Voi câștigați in Romania 400 de euro lunar Ce vreți baaaa să faceți cu 400 de euro lunar când o garsoniera costa sa o închiriezi 300 de euro lunar Ba nebunilor mâncarea mă costă pe mine 300 de euro și mănânc de la Kaufland Lidl Profi și Penny Nebunilor Trezitiva Fugiți dracului unde vedeți cu ochii Emigrați Emigrați Sa vina aici Sri Lanka Pakistan Vietnam Arabia să muncească pe 400 de euro Voi trebuie sa fugiți afara să munciți pe minim 1500 de euro pe lună Ăla este salariul minim pe economie Nebunilor Faceți foamea aici pe 400 de euro Va saluta un emigrant Fugiți din lagărul românesc Colonia de munca numita Romania
Danut Alecu: Bravo, esti cel mai tare Vescan!
Zsolt Erdei: Sincer am ascultat foarte multa piesa dela Vescan..doar aceasta muzica mi-a adunat lacrimile in ochi din pacate.
Tatiana Bacila: Hallo
Octavian Tanase: Bravo tata 👍👍👍👍👍👍👍😁
Cristina Pascu:
clod olimp: O piesa super care unge acolo unde trebuie....Brava Vescane pt interpretare si tema clipului....
Ovidiu Mihai: ⚠⚠⚠ Am uitat sa mai fim OAMENI ⚠⚠⚠
Andreea Bragarea: Versuri: Și pare totul imposibil dacă ai Dacă ai un vis măreț Că nu cunoști um om nici dacă ar fi să ai Să ai vreo zece vieți. De asta pare atât de greu să-nveți Când să te aplauzi și când să te cerți. De asta sunt atât de multe dimineți Când se vede-n ochii tăi că vrei să dai de pereți. Cu întreaga lume Că tot ce-i bun apune Când sufletul se sparge Cine crezi c-o să-l adune? Pe bune . . . Să mă trezească cineva Când omul va fi om Nu actor de cinema. Rol, după rol, după rol Dar pentru visul lor Unii ucid visele tuturor Cu zâmbetul pe buze și sufletul gol. Rol, după rol, după rol Da, dar lumea s-a schimbat Parcă suntem cu toții la un bal mascat Nimeni nu mai știe cine e cu adevărat Și nimeni nu mai știe cine-i celălalt Da, dar lumea s-a schimbat Parcă suntem cu toții la un bal mascat Unde nimeni nu mai știe ce înseamnă să fii om Cu măștile pe față și capu-n telefon Oooo . . . Asasini de vise Cu măști în culise Oooo . . . Când luminile sunt stinse Văd asasini de vise Oooo . . . Am uitat, am uitat, am uitat Am uitat să mai fim oameni Am uitat, am uitat, am uitat Am uitat să mai fim oameni Dar moda de azi e să fii robot În stânga, în dreapta, să n-ajuți deloc Conectat non-stop Siri, te rog, realitatea pe hold. Cam asta-i lumea despre care vorbim Nu știm ce simțim, cine vrem să fim Avem inimile pline de venin Dar aș vrea să cred că mai știm ce iubim. Indiferența deja pare tradiție Că pur și simplu oamenii sunt răi prin definiție Egoiști cu ambiție Și bunul simț pe cale de dispariție. Atunci când cade cortina, se stinge lumina Și dăm pe alții vina C-am ajuns asasini de vise Avem măștile pe față până și-n culise Da, dar lumea s-a schimbat Parcă suntem cu toții la un bal mascat Nimeni nu mai știe cine e cu adevărat Și nimeni nu mai știe cine-i celălalt Da, dar lumea s-a schimbat Parcă suntem cu toții la un bal mascat Unde nimeni nu mai știe ce înseamnă să fii om Cu măștile pe față și capu-n telefon Oooo . . . Asasini de vise Cu măști în culise Oooo . . . Când luminile sunt stinse Văd asasini de vise Oooo . . . Am uitat, am uitat, am uitat Am uitat să mai fim oameni Am uitat, am uitat, am uitat Am uitat să mai fim oameni Oooo . . . Asasini de vise Cu măști în culise Oooo . . . Când luminile sunt stinse Văd asasini de vise Oooo . . . Am uitat, am uitat, am uitat Am uitat să mai fim oameni Am uitat, am uitat, am uitat Am uitat să mai fim oameni.
cristian tudorel: originali
Andrei Nedea: Vescane.. Ești exact ca Eminem. Știi sa lovești omul unde trebuie. Și dacă te compar cu Eminem.. E ceva. Respect enorm. Sper sa ramai mereu asa. Ai o inteligență în versuri de invidiat.
Nicu Je87: tipul cu sticla la gura misca mana.....e si eh.
sarmek 12: Cea mai adevarata piesa,am inceput sa lacrimez si o ascult in fiecare zi
King Joker: 2019?❤❤🥰
Stalin_CS: Te apreciez omule !! <3, foarte adevarat ! sunt un "copil" ca ori care altu am doar 18 ani, in general sunt un om puternic dar "melodiile" tale ma fac sa plang !! :(, #respect!!! Mersi !
eu tot: Multi Egoisti,Nu Doar In Sex Ci Si In Viata De Zi Cu Zi 🤕
Andreea Curuia: "Da, lumea s-a schimbat parcă suntem cu toți la un bal mascat"
ana pandia: Felicitări, spui un mare adevăr.
Faze Iustin: Atat de adevarat
Andrei Rînea: 02:22 Actorul cu berea in mana dreapta, pe trepte, ii scapa o miscare din mana stanga desi trebuia sa fie "stana de piatra".
Reny piticot: O melodie prin care exprimi realitatea vietii din ziua de azi O realitate trista ,dar adevarata Versuri frumoase ,cuvinte care alina sufletele tuturor 😊😊
Andreea Sandu: ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💗💗💗
Unlimited Mt: Că nu cunoști un om de ar fi să ai vreo 10 vieți....
sorin Maftei: mdaaa,, am uitat sa mai fim oameni, toti suntem cu cel mai BFF (telefonul, gagetul)..:(((....likeeeeeeeeeeeeee pentru adevar!!!!!
Florentina Rotaru: Super
Cristian Zamus: VESCAN ESTE UN EXEMPLU!
Cristian Zamus: DE CE VESCAN NU POATE SĂ STRÂNGĂ FOARTE FOARTE MULTE LIKEURI ȘI VIZIONĂRI, DE CE ÎL APRECIAȚI PE ABI?! ÎNCURAJAȚI PROSTIA!
Florin Ruica: intodeauna ai ceva adevarat de spus in piesele tale, esti atat de transparent si original. esti ceea ce altii nu sunt! RESPECT OMULE!!!!!
KeroseN REAL: Cat de reala e piesa asta..
Vsiwciosks Duyhedsn sj: Daa Da lumea sa schimbat
Marius valentin Roznov: Bravo Vescan....adevarat zici frate🤘
Iuliana Anghel: Am uitat sa mai fim oameni,sa sarim in ajutor nevoiasilor.....offf
Silviu Iulian Tuvene: Versuri motivationale ce arata realitatea din ziua de azi.
Claudia Musca: Fa o piesa cu delia💙💙❤❤❤❤💔💔💓💜💛💚💜💚💔💖💔💚👄👄👄
Danut petrecere: Adevarat!!😭😳
Alina Mirabela Mihart: TE ADOR TÍO!!!!! ASA E.....CUM CANTI LA MELODIE!!!!!! I LOVE YOU TÍO 👍🏻😅❤
Cristina Flontas: Dumnezeule cât adevăr !!!😢😢😢
Lara Rebeca: 😁😁
adyc1331: adevarat !
Cristian Balasa: Felicitări,bravo ești un om extraordinar...
Xander Ander: Realitatea e una, muzica e alta tu cu melodia asta ai făcut doar sa comenteze, vizualizari și like-uri.... Nu te condamn dar melodia ta care este despre realitate.... Nu are efect doar cum e și în melodie cu capul în telefon. În rest zero barat
The-Legendary-Boy: Cel mai tare
Giodimio Ltd: In ultimul timp numai gasesc decat oroare in trezire... Toti suntem falsi incercand sa fim mareti... Asta e marea omenire... Suntem toti mai mult decat tati...
Comment Dealer: Bv bai vescane ✌️
Silviu Ovidiu Groza: Am uitat sa mai fim oameni!!!!!!
Daniel Ciobanoiu: Ba fratee sunt exagerateeee reclameleeeeeee baga cate 2 odata una dupa altaaa e penibill
Mihai Mone: Asta e adevarat telefonul e ca și un drog 😥😥🙁😣😞
Monica Mona: Și pare totul imposibil dacă ai Dacă ai un vis măreț Că nu cunoști um om nici dacă ar fi să ai Să ai vreo zece vieți. De asta pare atât de greu să-nveți Când să te aplauzi și când să te cerți. De asta sunt atât de multe dimineți Când se vede-n ochii tăi că vrei să dai de pereți. Cu întreaga lume Că tot ce-i bun apune Când sufletul se sparge Cine crezi c-o să-l adune? Pe bune . . . Să mă trezească cineva Când omul va fi om Nu actor de cinema. Rol, după rol, după rol Dar pentru visul lor Unii ucid visele tuturor Cu zâmbetul pe buze și sufletul gol. Rol, după rol, după rol Da, dar lumea s-a schimbat Parcă suntem cu toții la un bal mascat Nimeni nu mai știe cine e cu adevărat Și nimeni nu mai știe cine-i celălalt Da, dar lumea s-a schimbat Parcă suntem cu toții la un bal mascat Unde nimeni nu mai știe ce înseamnă să fii om Cu măștile pe față și capu-n telefon Oooo . . . Asasini de vise Cu măști în culise Oooo . . . Când luminile sunt stinse Văd asasini de vise Oooo . . . Am uitat, am uitat, am uitat Am uitat să mai fim oameni Am uitat, am uitat, am uitat Am uitat să mai fim oameni Dar moda de azi e să fii robot În stânga, în dreapta, să n-ajuți deloc Conectat non-stop Siri, te rog, realitatea pe hold. Cam asta-i lumea despre care vorbim Nu știm ce simțim, cine vrem să fim Avem inimile pline de venin Dar aș vrea să cred că mai știm ce iubim. Indiferența deja pare tradiție Că pur și simplu oamenii sunt răi prin definiție Egoiști cu ambiție Și bunul simț pe cale de dispariție. Atunci când cade cortina, se stinge lumina Și dăm pe alții vina C-am ajuns asasini de vise Avem măștile pe față până și-n culise Da, dar lumea s-a schimbat Parcă suntem cu toții la un bal mascat Nimeni nu mai știe cine e cu adevărat Și nimeni nu mai știe cine-i celălalt Da, dar lumea s-a schimbat Parcă suntem cu toții la un bal mascat Unde nimeni nu mai știe ce înseamnă să fii om Cu măștile pe față și capu-n telefon Oooo . . . Asasini de vise Cu măști în culise Oooo . . . Când luminile sunt stinse Văd asasini de vise Oooo . . . Am uitat, am uitat, am uitat Am uitat să mai fim oameni Am uitat, am uitat, am uitat Am uitat să mai fim oameni Oooo . . . Asasini de vise Cu măști în culise Oooo . . . Când luminile sunt stinse Văd asasini de vise Oooo . . . Am uitat, am uitat, am uitat Am uitat să mai fim oameni Am uitat, am uitat, am uitat Am uitat să mai fim oameni.
Alex Drn: Ce nașpa ca nu are versuri
Alex Drn: 😖😔adv
Teorii despre tot ce este: În video e 0%injurături. 0%gagici botoxate. 100%realitate, respect și lumea de azi
Black Lion: Tot respectul pentru arta pe care o faci vescan ❤ ești nr 1 frate cel mai mult respect pentru tine 💪🏻❤
Livia Nastase: Bv asta este realitatea
Pateu Pe Paine: Ăștia care ati dat dislike .. Cât e pensia de hater
Antonie: talent! bravo!
SkilledRO: Geniala melodia. 💜
Joldes Marian Ioan: Ai mamă!!!!Vescane iar ai scos o piesă beton,şah mat,bravo VESCANE
PETRICA BADEA BADEA: Cu castile la.urechi.si.capul in.telefon, e o rutina zilnica care o.vezi non stop
Stefania Manolache: 👏👏👏Felicitări pentru această piesă cu mesaj PUTERNIC!!! Mult succes!
Ema Memet: cat de frumoasa si adevarata e melodia astaa <3 bravoo Vescannn!
ADRIAN LUCIAN Barman STRAT: E o melodie cea mai bună melodie mai
momir momi: o melodie foarte puternică,o💟 din Serbia!
Iovan Ana maria: Vi la Deva la un concert😍😍😍
Vlad Hoban: Marfa piesa adevarata muzica
Andrei Pana: La 2:24 omul de pe scari isi misca mana :))
Marius Oltean: Sunt mandru ca sunt Clujean
Duluman Ovidiu: Frumos!❤
Ana Vaideanu: Eu de obicei nu ascultam Vescan,dar săptămână trecută am auzit o piesă și mi se pare ca are piese foarte tari .In special piesa asta.Piese, care se potrivesc cu timpurile pe care le trăim!,,Am uitat să mai fim oameni și că ne ascundem după măști !"Felicitări și la cât mai multe realizări!!!
gheorghe tocarciuc: Iti multumesc din suflet !Vescan pentru asa surprize!Salutari din RM !
Andrei Pop: E super tare ,îți face pielea de găină,muzica adevărată bravo omule👍👍👍
Gabriela Sanduleanu: Adevarat din păcate
andrei Hogas: Minunate versuri pentru unii dintre noi
Iulian Marius: Păcat ca tot ce spune Vescan în melodia asta se intampla la noi,în țară!!😪😪
Teodora Dedu: Dacă ar putea sa ne trezească cineva la realitate pana nu este prea tarziu .Sa ne dam seama ca nu trebuie sa fi fals ca sa obții cea ce vrei.Sa fi om ,sa te accepți pe tine sa nu incerti sa te schimbi sa impresionezi pe cineva.Ar fi mai mai usoara viata asa dar cine sa isi dea seama de asta ?.Clar nu noi .Oricât de buni am încerca să fim nu vom fi niciodata pentru ca nu mai suntem oamenii de alta data
Muscan Gabriel: cum satana sunt retardatii aia de 5gang si danu mocanu sunt in trending, iar Vescan nu e? oameni pare-se ca sunt tentati de prostie, nu de realitate...#numazic
paul Gory: 👌👏👏👏👏
Denisa-Nicoleta Cioc: Nu stiu cum reusiti voi cantaretii... Dar e super misto cand ti se face pielea de gaina pe o melodie buna💖
Markhelangelo: S-a miscat ala cu berea saracu la 2:24 saracu a dat dupa o musca:) (
you tuber: Melodie care am auzito prima oara pe plaja din costinesti acuma cateva zile dupa ce am scapat cu viata de la inec .singur am iesit din valuri care m-au tras in larg
Lucian Blaga: Foarte frumos refrenu 🤗
King 10: Şi pare totul imposibil dacă ai, dacă ai un vis măreţ. Ca nu cunoşti un om nici dacă ar fi să ai, să ai vreo zece vieţi. De asta pare atât de greu să-nveţi Când să te aplauzi şi când să te cerţi. De asta sunt atât de multe dimineţi. Când se vede-n ochii tăi ca vrei să dai de pereţi. Cu întreaga lume.. Că tot ce-i bun apune, când sufletul se sparge, cine crezi c-o să-l adune? Pe bune.. Să mă trezească cineva Când omul va fi om, nu actor de cinema. Rol, după rol, după rol, Dar pentru visul lor, unii ucid visele tuturor. Cu zâmbetul pe buze şi sufletul gol. Rol, după rol, după rol. Da, dar lumea s-a schimbat Parcă suntem cu toţii la un bal mascat, Nimeni nu mai stie cine e cu adevarat, Şi nimeni nu mai stie cine-i celălalt Da, dar lumea s-a schimbat Parcă suntem cu toţii la un bal mascat, Unde nimeni nu mai stie ce inseamna sa fii om, Cu măştile pe faţă si capu-n telefon. Refren: OOOOO.... Asasini de vise cu măşti in culise OOOOO.... Când luminile sunt stinse Văd asasini de vise Am uitat, am uitat, am uitat (x2) Am uitat să mai fim oameni! Am uitat, am uitat, am uitat (x2) Am uitat să mai fim oameni! Strofa 2: Dar moda de azi e să fii robot, În stânga, în dreapta, sa n-ajuţi deloc, Conectat non-stop, Siri, te rog, realitate pe hold. Cam asta-i lumea despre care vorbim, Nu ştim ce simţim, cine vrem să fim. Avem inimile pline de venin, Dar aş vrea să cred că mai ştim ce iubim. Indiferenţa, deja pare tradiţie, Că pur şi simplu Oamenii sunt răi prin definiţie Egoişti cu ambiţie şi bunul simţ pe cale de dispariţie. Atunci când cade cortina, Se stinge lumina, Şi dăm pe alţii vina, C-am ajuns asasini de vise, Avem măştile pe faţă până şi-n culise Da, dar lumea s-a schimbat Parcă suntem cu toţii la un bal mascat, Nimeni nu mai stie cine e cu adevarat, Şi nimeni nu mai stie cine-i celălalt Da, dar lumea s-a schimbat Parcă suntem cu toţii la un bal mascat, Unde nimeni nu mai stie ce inseamna sa fii om, Cu măştile pe faţă si capu-n telefon. Refren: OOOOO.... Asasini de vise cu măşti in culise OOOOO.... Când luminile sunt stinse Văd asasini de vise Am uitat, am uitat, am uitat (x2) Am uitat să mai fim oameni! Am uitat, am uitat, am uitat (x2) Am uitat să mai fim oameni!
Diana Duma: Si pare totul imposibil daca ai, daca ai un vis maret Sa nu cunosti un om nici daca ar fi sa ai, sa ai vreo zece vieti De asta pare atat de greu sa-nveti Cand sa te aplauzi si cand sa te certi De asta sunt atat de multe dimineti Cand se vede-n ochii tai ca vrei sa dai de pereti Cu intreaga lume Ca tot ce-i bun apune Cand sufletul se sparge Cine crezi c-o sa-l adune? Pe bune Sa ma trezeasca cineva Cand omul va fi om Nu actor de cinema Rol dupa rol dupa rol Dar pentru visul lor Unii ucid visele tuturor Cu zambetul pe buze si sufletul gol Rol dupa rol dupa rol Da dar lumea s-a schimbat Parca suntem cu totii la un bal mascat Nimeni nu mai stie cine e cu adevarat Si nimeni nu mai stie cine-i celalalt Da dar lumea s-a schimbat Parca suntem cu totii la un bal mascat Unde nimeni nu mai stie ce inseamna sa fii om Cu mastile pe fata si capu-n telefon Oooo Asasini de vise Cu masti in culise Oooo Cand luminile sunt stinse Vad asasini de vise Oooo Am uitat am uitat am uitat (x2) Am uitat sa mai fim oameni Am uitat am uitat am uitat (x2) Am uitat sa mai fim oameni Dar moda de azi e sa fii robot In stanga in dreapta sa n-ajuti deloc Conectat non-stop Siri te rog realitatea pe hold Cam asta-i lumea despre care vorbim Nu stim ce simtim cine vrem sa fim Avem inimile pline de veni Dar as vrea sa cred ca mai stim ce iubim Indiferenta deja pare traditie Ca pur si simplu oamenii sunt rai prin definitie Egoisti cu ambitie Si bunul simt pe cale de disparitie Atunci cand cade cortina se stinge lumina Si dam pe altii vina C-am ajuns asasini de vise Avem mastile pe fata pana si-n culise Da dar lumea s-a schimbat Parca suntem cu totii la un bal mascat Nimeni nu mai stie cine e cu adevarat Si nimeni nu mai stie cine-i celalalt Da dar lumea s-a schimbat Parca suntem cu totii la un bal mascat Unde nimeni nu mai stie ce inseamna sa fii om Cu mastile pe fata si capu-n telefon Oooo Asasini de vise Cu masti in culise Oooo Cand luminile sunt stinse Vad asasini de vise Oooo Am uitat am uitat am uitat (x2) Am uitat sa mai fim oameni Am uitat am uitat am uitat (x2) Am uitat sa mai fim oameni Oooo Asasini de vise Cu masti in culise Oooo Cand luminile sunt stinse Vad asasini de vise Oooo Am uitat am uitat am uitat (x2) Am uitat sa mai fim oameni Am uitat am uitat am uitat (x2) Am uitat sa mai fim oameni
SCORPION 1: Misto
Skt Dany: 13.08.2019?
Catalin Paun: Tot respectu,te respect pentru realitatea pe care o descrii.
Cristina Pop: Respect mare. O melodie ADEVĂRATĂ care ne da multe de înțeles, RESPECT MULT o melodie care merita MULT APRECIATA 👏👏💓💓♥️
Niklaus Mikaelson: Faini adidași
Iuliana Iliescu: Noul hit!!!!!!!!!
În Căutare: Merci, e de calitate !
Diana N.: Waw!Minunata melodie!Bravoo!
gabybrasov01: Super muzica ta Vescan...o ascult aici departe de casa, in state si traiesc fiecare moment al muzicii tale si ma regasesc in fiecare cuvant. Mult respect si stima ptr tine...un om de neanlocuit.
MrBeta: Adevarat...am uitat sa mai fim oameni suntem in stare sa vindem totul PENTRU bani...SI CHIAR PENTRU UN AMARAT DE BAN SUNTEM IN STARE SA INCHIDEM OCHII LA PROBLEME CARE SE INTAMPLA IN JURUL NOSTRU
Maryus Purcaru: O PIESĂ FENOMENALĂ...FELICITĂRI VESCAN...PIESELE TALE SUNT REALITATEA DE AZI
Alex B: Melodia are un mesaj clar. Mai lasati mizeria aia de facebook. Chiar e o mizerie. Mastile se fac prin facebook
Марина Фортуна: Я никогда не оставляла никаких коментари в YouTube, но эта песня мне очень понравилась. И слова правильные. И как ещё писали голос красивый. Удачи 🤞 Вам в творчестве и покорение музыкальных вершин🗻.
Dani Filip: Ce-a mai reușită piesă.! Bravo băieți👌💪 Eu unul o voi păstra in inima mea și in suflet, pentru-că ma pus pe meditat
MOSOARCA FLORENTINA: Sa sti ca e adevarat... Din pacat sa stii

Vescan - Am Uitat Sa Mai Fim Oameni

861,577 vizionari
Publicat pe 03-06-2019
Vescan ne surprinde cu o nouă piesă intitulată “Am Uitat Sa Mai Fim Oameni” cu Elena Maria Popescu, Mahia Beldo și Dorin Oswin la productie

Vescan - Am Uitat Sa Mai Fim Oameni ( Video) PrinOchiiVostri PrinOchiiVostri e singurul proiect la care voi alegeti subiectul piesei!! 🛒 Shop oficial: vescan-shop.com 🎵 Asculta sau descarca melodia aici: vescan.lnk.to/WQZliOO4 📸 instagram.com/vescan 🔔 Aboneaza-te la canal: bit.ly/2P0LdUR 👍 facebook.com/Vescan Productie: Dorian Oswin Text: Vescan Muzica: Mahia Beldo si Dorin Oswin Regie/ D.O.P: Andi Singer Productie: Elena Maria Popescu Concerte/ ‭‭(0722) 179 782‬ (Elena Neagu) (C) & (P) 2019 Global Records, Scandalos Music Toate drepturile sunt rezervate. Orice upload neautorizat al acestui videoclip este ilegal si va fi raporat la YouTube. Vescan - Am Uitat Sa Mai Fim Oameni
Mai Mult
Recomandări
VESCAN - Muzica Sau Nebunie II (100 Versuri)
Vescan - Pierde Tot Anu` (feat. Noaptea Tarziu)
Nicoleta Nuca feat. Vescan - Tacerea
Vescan - Intro (feat. DJ Wicked) (2008)
Bibanu MixXL feat. Vescan & Mihaela Runceanu - Iarta
SHIFT feat. Vescan & Doddy - VecinaPiesa a
Puya feat. Vescan & Ligia - Du-te Vino
Satra B.E.N.Z. - BANK feat. IAN
Noapte albă
acum 7 ore
Noapte albă