Guess Who feat. Spike - Tu (live La Arenele Romane)

Un top de Hip Hop Romanesc 2019

Topul din ultimile:
OkapiSoundOfficial: Urmărește întreg concertul de lansare "Un Anonim Celebru" aici: http://bit.ly/vezi-concert-un-anonim-celebru
Chef Who: Spike si Guess Who...
DooM Slayer: Old but gold
anghel tanase: Wooow, cum s.a așezat Spike pe beat...
Petruse Andrei: Vechile piese, vă rog frumos...!!!
Farul Constanta: Ce s au maturizat... Acum câțiva ani erau doar niște puștani
MCZEBRA: Imi spune si mie de ce pleaca toti din Okapi si isi fac canale aparte? gen Maximillian, Spike, Nane, Tranda, MefX...
Shelulita: EYYYY
king SWAG: Blanaaaa
Andrei Popescu: https://www.youtube.com/watch?v=dg76v4Gzl_8 <--- asta e concert nu basina asta :))
Tiberiu Mihai: Dupa cum observi, din toate clipurile postate acesta are cele mai multe vizualizari, nu te mai urmaresc pentru ca mi se pare de cacat, dar daca ti-ai da putin seama, ai realiza ca tot cu melodiile vechi ai devenit cunoscut, nu cu cacaturile noi care prind la public. Eu o sa te apreciez mereu pentru ceea ce ai fost. Te inteleg, a trebuit sa faci si tu bani, dar crede-ma, erau alte cai mult mai ”necomerciale” prin care sa faci bani.
Dario Gaming: A iesit bomba
kNNz: Spike come back mdfk
Andreea Goleanu: Spikeeee!
MagentaKiller_CKY: pfuileu de cate ori am ascultato
Vincent Gaming TV: Bai cred ca ai pus prea mult...
Betoons: Noroc ca le canta pe alea mai vechi ca daca le cantau pe astea noi n-ar mai fi fost atmosfera
Supreme Radu: Șmecher!
SO G. MUSIC: marpha laur pace paul
Dan: Ehe
Ciotea Ionuț: Spikeeee
Guess Who feat. Spike - Tu (live La Arenele Romane)
34,410 vizionari
Publicat pe 16-05-2018
Artisti

Productie: Adauga Producator

51  de distribuiri pe Facebook

Au trecut 8 luni de când Guess Who a lansat pe YouTube piesa “Tu”, alături de Spike. Iată că după tot acest timp “Tu” se află încă în urechile ascultătorilor. “Tu” nu este singura colaborare pe care Guess Who și Spike o au împreună. Ei au mai colaborat în trecut pe piesa Pi2de” care a înregistrat 2.806.716 de vizualizări pe YouTube și 1.833 de distribuiri pe Facebook. O altă colaborare a lor fiind pe piesa “SÂc!” care a înregistrat 217.182 vizualizări si 857 distribuiri... și lista continuă. Spike s-a facut remarcat în muzica hip-hop/rap românească, actuală, cu piesa “Iti Pare Rau” care a fost publicată acum 7 ani şi care a înregistrat până în prezent 11.557.756 vizualizări.

Ascultă / descarcă albumul Guess Who - “Un Anonim Celebru - Live la Arenele Romane”: https://okapi.lnk.to/UnAnonimCelebruLive Înregistrat în cadrul concertului de lansare “Un Anonim Celebru”, produs de Forward Agency și Okapi Sound | 10 noiembrie 2017, Arenele Romane (București) Video: Good Stuff http://facebook.com/dagoodstuff Band: Vlad Bolborea (tobe), Ștefan Mihăilescu (chitară), Radu Dumitriu (bass), Relu Batog (clapă), DJ Undoo Inginer sunet: Andrei Grigore Mix / master: Grasu XXL @ Okapi Sound Studio http://facebook.com/GuessWhoRomania http://facebook.com/OkapiTati http://facebook.com/umusicro http://okapisound.com/ http://umusic.ro/ #UnAnonimCelebruLive #AreneleRomane #București © ℗ Toate drepturile rezervate. Orice upload neautorizat va fi raportat. Guess Who feat. Spike - Tu (live La Arenele Romane)
Mai Mult
Recomandări
Spike - Bizar (Cenzurat)
Spike - Bizar (Cenzurat)
pe 10-08-2018
Spike - Bizar (Cenzurat)
Grasu XXL - LaLa Song (feat Guess Who)
Grasu XXL - LaLa Song (feat Guess Who)
Spike feat. Guess Who - Lumea mea
Spike feat. Guess Who - Lumea mea
Ektro - Vinovat feat. Fenia- prod. Ciprian Diac
Ektro - Vinovat feat. Fenia- prod. Ciprian Diac