Smiley feat. Guess Who - Ce Ma Fac cu Tine De Azi? (live La Arenele Romane)

Un top de Hip Hop Romanesc 2018

Topul din ultimile:
OkapiSoundOfficial: Urmărește întreg concertul de lansare "Un Anonim Celebru" aici: http://bit.ly/vezi-concert-un-anonim-celebru
Anonim: *Aici, tipu' din trecut. **#RipAnonim*
Dmx Dog: Bravo
NDAKOTA: Va apărea și pe Spotify albumul LIve ?
Bruce Reimond: 2 Bestii Tari #StrongistheBest
Raul Covacs: First ca băieții
Smiley feat. Guess Who - Ce Ma Fac cu Tine De Azi? (live La Arenele Romane)
11,395 vizionari
Publicat pe 16-05-2018
Artisti

Productie: Adauga Producator

52  de distribuiri pe Facebook

Smiley ne surprinde cu o nouă piesă intitulată “Ce Ma Fac cu Tine De Azi?” avându-l ca invitat pe Guess Who Aceasta este prima colaborare pe care Smiley și Guess Who o au împreună, și sperăm ca nu este ultima. “Ce Ma Fac cu Tine De Azi?” pare a fi o colaborare reușită și ar fi super să mai auzim feat-uri asemănătoare de la ei și pe viitor. Guess Who s-a facut remarcat în muzica pop românească, actuală, cu piesa “Cupidon” care a fost publicată acum 11 luni si o saptamana şi care a înregistrat până în prezent 21.822.659 vizualizări.

Ascultă / descarcă albumul Guess Who - “Un Anonim Celebru - Live la Arenele Romane”: Înregistrat în cadrul concertului de lansare “Un Anonim Celebru”, produs de Forward Agency și Okapi Sound | 10 noiembrie 2017, Arenele Romane (București) Video: Good Stuff Band: Vlad Bolborea (tobe), Ștefan Mihăilescu (chitară), Radu Dumitriu (bass), Relu Batog (clapă), DJ Undoo Inginer sunet: Andrei Grigore Mix / master: Grasu XXL @ Okapi Sound Studio © ℗ Toate drepturile rezervate. Orice upload neautorizat va fi raportat. Smiley feat. Guess Who - Ce Ma Fac cu Tine De Azi? (live La Arenele Romane)
Mai Mult
Recomandări
TIJĂ ft STHELU (R.A.S.A. Sunet Fin) - Față în Față (prod. RIPP)
TIJĂ ft STHELU (R.A.S.A. Sunet Fin) - Față în Față (prod. RIPP)