Smiley feat. Guess Who - Ce Ma Fac cu Tine De Azi? (live La Arenele Romane)

Un top de Hip Hop Romanesc 2019

Topul din ultimile:
OkapiSoundOfficial: Urmărește întreg concertul de lansare "Un Anonim Celebru" aici: http://bit.ly/vezi-concert-un-anonim-celebru
Ionut Gheorghe: Hit
Anonim: *Aici, tipu' din trecut. **#RipAnonim*
Dmx Dog: Bravo
NDAKOTA: Va apărea și pe Spotify albumul LIve ?
Bruce Reimond: 2 Bestii Tari #StrongistheBest
Raul Covacs: First ca băieții
Smiley feat. Guess Who - Ce Ma Fac cu Tine De Azi? (live La Arenele Romane)
17,874 vizionari
Publicat pe 16-05-2018
Artisti

Productie: Adauga Producator

61  de distribuiri pe Facebook

Au trecut 8 luni de când Smiley a lansat pe YouTube piesa “Ce Ma Fac cu Tine De Azi?”, alături de Guess Who. Iată că după tot acest timp “Ce Ma Fac cu Tine De Azi?” se află încă în urechile ascultătorilor. Aceasta este prima colaborare pe care Smiley și Guess Who o au împreună, și sperăm ca nu este ultima. “Ce Ma Fac cu Tine De Azi?” pare a fi o colaborare reușită și ar fi super să mai auzim feat-uri asemănătoare de la ei și pe viitor. Guess Who s-a facut remarcat în muzica pop românească, actuală, cu piesa “Cupidon” care a fost publicată acum un an și 4 luni şi care a înregistrat până în prezent 24.039.328 vizualizări.

Ascultă / descarcă albumul Guess Who - “Un Anonim Celebru - Live la Arenele Romane”: https://okapi.lnk.to/UnAnonimCelebruLive Înregistrat în cadrul concertului de lansare “Un Anonim Celebru”, produs de Forward Agency și Okapi Sound | 10 noiembrie 2017, Arenele Romane (București) Video: Good Stuff http://facebook.com/dagoodstuff Band: Vlad Bolborea (tobe), Ștefan Mihăilescu (chitară), Radu Dumitriu (bass), Relu Batog (clapă), DJ Undoo Inginer sunet: Andrei Grigore Mix / master: Grasu XXL @ Okapi Sound Studio http://facebook.com/GuessWhoRomania http://facebook.com/OkapiTati http://facebook.com/umusicro http://okapisound.com/ http://umusic.ro/ #UnAnonimCelebruLive #AreneleRomane #București © ℗ Toate drepturile rezervate. Orice upload neautorizat va fi raportat. Smiley feat. Guess Who - Ce Ma Fac cu Tine De Azi? (live La Arenele Romane)
Mai Mult
Recomandări
Dorian - Sexual (feat. Smiley)  [HD]
Dorian - Sexual (feat. Smiley) [HD]