Alina Eremia - With Or Without You + Versuri

Top muzica romaneasca in 2019

Topul din ultimele:
Bianca Mihaela: 2018 cineva?
Carmenricardo81 Luca: 👑👑💯💍❤❤🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍😍❤❤❤❤❤❤💜💜💜💜💍💍💍💍💎💎💎👑👑👑👑👑👑👑
daria 17: Ea este vedeta mea perferata o ador si are o voce minunta i trece toata vedetele piesa este geniala
Alin Gheorghe7: Alina ești cea mai tare cu drag ionut
GeorgYana: Super!!
Lasiana Helesteanu: Wow ce frumos a iesit te iubesc mult mult
Alexandra Chirila: Ce mai frumoasa melodie
Adina Cojocaru: Superba piesa
Bianca Maria: ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺😊😊😊😊😊😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙🎶🎵🎵🎤🎶🎶❤💙💚💛💜💓💔💕💖💗💘💝💞💟👍👍👍👍👍👍✌✌✌✌✌✌✌✌👌👌👌👌👌👌👌🎤🎶🎵🎼🎼🎹🎹💎💎💎💎
Hellboy.Silviu Hell: Cei care nau dat like sunt niste prosti.Mie chiar mia placut piesa chiar foarte foarte mult.Super piesa.💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💏💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💏💏💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑👷💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👸👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👰👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯💂👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯👯💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💕💋💋💕💕💕💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖👌💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💟💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
Arina C: da,arata foarte dragut si frumos dar de ce doar 3 sau 4 au pus like? ? ?
Fox Kids: ce frumoasa arata alina eremia in poza asta si piesa pe masura felicitari
johnny150480: O derivare banala dupa "with or without you - U2" si o copie obraznica dupa un 90's dance hit a carui nume nu-mi amintesc. Producatorii de muzica din tara sunt la pamant si-n puncto creativitate.
Raul Cornis:
edi ionescu: Hai sa fim seriosi este super artista ,are toate calitatile de superstar ,daca aceasta fata ar fi locuit in america o puneau pe un mare piedestal. Are talent si o educatie pe care nu prea mai intalnim in Romania!
wP ReborN: OMFG ! , Nu imi place muzica pe care alina o face in prezent , dar azi am dat peste melodia asta care e SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRR ! <3
Andreea Scutaru: Super piesa
Cristina Stirbei: Superr superrr taree piesaa <3
Ana Maria Tiţa: Keep on singing , my sweet girl! ♥ You 'da one!
Bahnari Rodica: Super
Bahnari Rodica: Super
ToddY CS:GO: Super faina melodia
Ana Maria Tiţa: Alina este cea mai tare , indiferent ce ar spune unii hateri.....ei sa hater-easca... cat  vor ...But My Ally will never give up singing! 
Alexandra Dogarescu: Super tare
Andreea Diana: Videoclip ar fi super sa fie♥
LaLa Band: Bravo Alina!Esti genială! :*
Miruna Nicoleta: "In dreapta mea" "tu esti vara mea" dar si "with or without you"
Ionel Tirziu: E superbă!!!!
Loredana Buzdugan: ALina cea mai tare EVER
carron979: adica il acuzi practic pe Mister zi de a se fi plagiat pe el insushi...dragutz!
XxR0byWwW SasukeWwW: uite artistu pizdi...mai bine mars in pula la ma-ta acasa...taran basit ai dat si tu de net si acum comentezi de Alina
Mathewnr1: omg =)) that's so funny,hearing a song about 'breeding' :))
Valentin Opruta: nu mai spune zii sä mori tu,hä, mai bine teai späla pe urechi,you better go and wash your ears,,,baiby!!!
IkalfarusRO: Rubrica asta de comentarii nu prea îşi are rostul , cui nu-i place, să asculte altceva , nu să fie mare şmecher pe aici . Peace !
Sabinat: Apreciez mesajul tau,dar ultima parte ma dezamagit: Like daca sunteti deacord cu mine ! :|
Obvious Bambi: A U2 classic ruined by a foreign whore. Why???
SimonaNicoleta: Daca cover-urile unor melodii renumite, ale unor artisti care au facut istorie in lumea muzicii inseamna pentru tine "oracaiala ieftina numita muzica" imi este clara cultura ta! Iti dau un...pont:GUSTURILE NU SE DISCUTA! Asa ca daca nu stii ca apreciezi muzica de calitate, taci si du-te si asculta "muzica aia de calitate" pe care o asculti tu si care "nu este oracaiala" ;)
SimonaNicoleta: o melodie*
SimonaNicoleta: De parca ALTI "artisti" au voce...Frate, daca nu aveau voce si nu erau atat de talentati, nu ajungeau aici! Ei macar CANTA CEVA si nu pun niste cuvinte de toata jena la un loc si hai sa "cantam" cum fac unii. Comentati atat ca prostii, va certati aici ca si chiorii...Fratilor, daca va credeti mai buni, mergeti intr-un studio, scoateti o melodia, lansati-va si sa vedem ce iese. Ar iesi ceva mai bun decat ce fac ei?! NU CRED!
SimonaNicoleta: Daca HABAR N-AI , STAI in banca ta si TACI! Au si melodii proprii:Lala Love Song,Stage of Joy,Am invatat sa lupt,Avem acelasi vis,Cine esti,DanceDanceDance,One wish,Crezi in tine,Ploaia mea,Mesaj(antidrog),Save Me,Hey You,ClapClapClap s.a. Daca nu stii despre ce e vorba, mai bine taci! Si aici nu e vorba de SERIAL si nici de LALA BAND, e vorba de ALINA EREMIA si cariera ei SOLO! Dar de', haterii, mereu au ceva de comentat... de parca voi sunteti perfecti! Dada, "sigur"!
samanthaksa: OH MY GOSH in this case it is really important to be able to pronounce "th"...it sounds like she's saying she can't breed...which is very uncomfortable.
Raluca Pucca: Aici NU e vorba de LaLa Band şi PCV ...E vorba de Alina , care după cum vezi are melodiile proprii în cariera solo .;) Nu mai încurcaţi lucrurile..
Ionela Moraru: Asta nu e cover..
Gabriel Tomescu: I love, Alina!!!!!!!!
nicusor gabriel Puiu: Alina canta superb eu ii dau nota 10 la fiecare melodie cantata de ea e si frumoasa si canta superb.Unele persoane zic ca o apreciaza si o barfesc pe la spate,pecand unele chiar o plac si nu o barfesc pe la spate. Si totosi si in filme se descurca grozav.Asa cred eu ,voi nu stiu ce credeti !
andrey puck: frumos din partea lor mia imi plac ori cum
ZuZaa z: Alina esti cea mai buna voce din Taraa!!! Respect!...hai sa fim seriosi....ala Andrei Leonte care a luat X Factor...se compara cu Alina?!....hai sa fim seriosi si sa lasam ura la o parte!...baaai Alina e de 1000000000000000000000 de ori mai buna decat el!!! Bravo Alina!<3
Monikks Amy: ei NUMAI cover-uri fac ;) adica sunt fake :))nu au pic de originalitate.Nu stiu ce lucruri bune ai invatat din acest serial avand in veder ca 80%dintre scence sunt de sex ;in acest film.
Monikks Amy: si tu asemenea:)
Criss Iss: *Draguto :) sorry
Criss Iss: Si tu cati ani ai 13?...MATURO!!!...vezi ca da intelepciunea pe afara...Daca nu iti place LaLa Band,,,de ce mai intri sa comentezi?...In loc sa comentezi aiurea mai bine ai pune mana pe o carte de muzica sa vezi ce inseamna muzica adevarata...ei nu se feresc sa cante live.,,pe cand pe Inna sa te freasca sfantu sa o auzi live,ca ti-ai semna contractul cu moartea...daca...muzica lor e "ieftineala" atunci scoate tu o piesa Draugto :)
Raileanu Gelu: Alina are o voce de milioane,la Tv sau Live tot aceeasi voce minunata!!! Voce ei NU merita editata!!!
Teodora Anghel: In loc sa dati dislike si sa va uitati la altceva voi va injurati ca prostii. Alina are o voce superba. Daca nu va place, faceti altceva, dar gurita mica!
Ioana Ivan: voi vedeti ca va certati degeaba ,da ...doar vroiam sa ma asigur adica voi nu stiti sa va bucurati de melodiile alinei,cristinei,alexiei,andradei....voi doar stiti sa comentati ,ma intreb oare alta treaba nu aveti ...daca nu va place taceti frate din gura dati dislike si puneti alta melodie dar nu stati acuma sa spuneti ca e nustiucum ...ca nu va place voua....fiecare are gusturi diferite ....asta nu inseamna ca trebuie sa injurati Poate incetati nu de alta dar nu va faceti un bine .
Monikks Amy: Copilelor de 12 ani ,parintii vostri stiu ce faceri voi pe net? Presupun ca nu. Mai bine mergeti afara sau cititi o carte, decat sa va pierdeti copilaria pe net invatand cum sa jigniti o persoana, ca altfel peste cativa ani nici bacul nu il veti lua. Pe cei din lala band nici in cur nu ìi doare de voi, sunt si ei bucurosi ca au gasit niste pusti tembeli obsedati care sa le asculte oracaiala ieftina numita muzica si sa se uite la ei cum se joaca de-a telenovela.
Juliette: Voi care comentati mereu urat,la o fata care chiar are voce sunteti invidiosi pe ea.
Oana Florea: Monkikks Amy melodiile alea cantate ale altora se numesc coveruri si in plus nu ea a facut scenariile . Stii diferenta intre actor si regizor . Daca nu iti zic eu ca este o diferenta de la cer la pamant . Ea isi face rolul de actrita foarte bn . Si nu consider acel serial de 14 ani . Eu am 12 ani si am invatat extrem de multe si cum sa dau replici . Imi pare rau ca tu nu prea sti diferentele astea . Tot ce pot sa ti spun este : Altadata taci si informeaza te daca nu esti sigur pe ce spui!
Andreea Grigore: Alina are vocea foarte frumoasa sa stiti . Si dasta va faceti voi cont ca sa aveti cu cine sa va certi ??
Iasmina Cioaba: Monikks tu macar stii sa canti??? Habar n.ai. sa stii ca nu i.a isi scrie scenariile si nu ei i.a venit ideea sa fure melodiile altora ..asa ca vezi cum vb;)
Laura Jurji: ooo ador pe alina , are vocea care nimeni nu pioate sa o aiba , deci share up , gura mica sa nu va aud , este excelenta , TE BESK MULT ALINA nu-i askulta pe tarani astia care nu stie ce este vocea si talentul , nu-i baga in seama ascultama , te pwp , tine-o tot asa , te besk mult mult
Boschet Andrei: Toate melodiile ei sunt super pt ca le canta ea asa ca mai vedetiva de treaba cu comentariile voastre nasoale nu va place schimbati !!!!!! Si app merita mai multe views si likeuri e o adevarata artista ca poate canta live oriunde si oricand nu ca altii ca re au peste 1 000 000 v si fac playback pe oriunde!!! RESPECT ALINA!!!!
Stefan Izabela: si da . tu esti un/o muist/a.
Larisa Dumitru: fuck your self loser!!!!!!!!!!
Monikks Amy: Asta inafara sa cante piesele altora si sa joace aiurea între-un serial adeseat copiilor sub 14 ani ce stie sa faca. E netalentata din toate punctele de vedere .
Obvious Bambi: My favourite U2 song ruined!!!!
Alina Eremia Fan: Alina canta frumos.eu am auzit`o si live in realitate .deci GURA.
Triis Deea: Cauta pe net : Alina Eremia - You lost me (LIVE) . si mai taci dracu .
Triis Deea: Distrusule .
Legiunea LuiDobrin: Videoclipul ?? Cand se face si videoclipul?? ♥
Mihai Dan: misto rau
Obvious Bambi: U2 are better than this shit!!! FUCKING ROMANIAN BITCH RUINED THIS SONG!!!
ZuZaa z: Nu bagati in seama prostii care critica pe internet...se baga si ei in seama...nau ce face..in fine...ALINA BRAVO!!!!<3 <3 Respeeect!
ANTON ANDREEA: Cei care critica sunt invidiosi ca nu au si ei o asemenea voce!!!!!
Maria Cristina.: Nu este adevarat . Alina canta LIVE la orice concert . De ce o critcati ?
Reizy Gabriela Cheiban: Canta minunat . <3 O ador pe Alina :X
Lala Gogo: Unele persoane care comenteaza la acest videoclip chiar nu stiu sa gandeasca si o critica pe Alina din cauza ca ei au o voce de se cutremura pamantul .Alina e o cantareata minunata , o persoan minunata si o actrita splendida .Eu nu va permit sa spuneti ca face Playback pentru ca daca a-ti fi auzit-o Live nu ati fi spus acelas lucru .Ce sa mai spun va dati Fanii ALINEI EREMIA si o barfiti pe la spate , nu e frumos din Partea voastra >>> Like daca sunteti deacord cu mine !
Skittles VK: nu a compus ea ,ci Ionut Radu oricum Ali vove de miliarde :**
mihay alex: sunt fanul tau nr 1 si ai o voce de 200 si iti iubesc cantecela si te potrivesti cu andrei
Alecsandra V: am ascultat melodia asta la radio...nu aveam nici cea mai mica idee ca este alina.Bravo super melodie :-*
Denissa006: te iubesc mult alina jos palaria
Andreea Nicoleta: Fffffoarteee fruumos,esti de 10000ori mai buna decat Criss,,unii spun ca Criss si Vlad si-au lansat deja doua piese,dar tu ti-ai lansat-o pe engleza,ei pe romana,e mult mai greu sa compui pe engleza!!!! Voce minunata!! <3
patricia miriam: felicitari alina esti superba , jos palariaaaaa !!!!! vrem videoclipp :*:*:*
Luana Enache: Ba a fost la radio !! A fost la Pro FM cu siguranta :)
Andreea Gabriela: dc nu are video ???
Simo Iordache: Alina are o voce superba !
kuraudiu: da , are o voce minunata! o stiu de cand era mica si avea coditze, de la eurovision junior - tzooray! insa piesa asta nu e de vocea ei, merita cea mai bun....
Bianca Alexandra: Nu are o voce buna,are cea mai buna voce! Alina si Dorian sunt perfecti!!!
Adelina Gabriela: Felicitari Alina, Ai scos pe piata inca o melodie ff frumoasa.
Maria Iza: RUROVISION scrie pe ALINA !
miru gabi: deci.. tineti.va gura! voi spuneti ca toate cantarentele is niste "fufe".. si dak sunt vocea conteaza nu ceea ce is :) dak nu le cunoasteti.. taceti! :) alina canta superb !
cristina anghel: bv Alina ai o voce superba
Julia Nicole: o meoodie de milioane abia astept sa o cante la arad pe 24 feb la concert !!!
carron979: What a terrible mistake, Mister Z !!!! This song should start at 2:08 or 2:40 and the "Intro" should be somewhere at the middle eventually...
Alexx Ella: I can breathe,with or without you :):X
Bianca Andreea: geniala melodia! Alina e speciala si cu o vpce minunata! cum sa nu o iubesti si sa dai dislike?
Lore Lory: Alina are o voce extraordinara!Si daca nu va place melodia nu o mai ascultati ..Cei care au dat dislike nu stiu ce e muzica adevarata sau asculta alt gen de muzica(ex manele).Nu e nev de comentarii rautacioase ,Si daca scrieti,scrieti degeaba!Credeti ca veti fi bagati in seama?Va obositi mana degeaba..Dupa parerea mea Alina Eremia si Sore Mihalache au cele mai bune voci!Poate ca sunteti de acord cu mine sau poate can u dar asta e parerea mea si asa va ramane!
BTR Crew: aoleo sa stricat butonu de afoni tot lala bandu e o porcarie.respect b.u.g mafia
Ana: Au dat-o la Profm înainte, dar o dadeau foarte rar si acum chir nu cred ca o mai dau! :-j
Ana: Dar videoclip nu faceti? :(
Sami Abawi: I like this song

Alina Eremia - With Or Without You

626,714 vizionari
Publicat pe 17-10-2012

215  interacțiuni pe Facebook

Au trecut 6 ani de când Alina Eremia a lansat pe YouTube piesa “With Or Without You”. Iata că după tot acest timp “With Or Without You” se află încă in urechile ascultătorilor. VERSURI Daca voi muri tanara ingroapa-ma in satin Aseaza-ma pe un pat de trandafiri Scunfundu-ma in rau in zori Trimite-ma departe cu cuvintele unui cantec de dragoste Oh oh oh oh Domnul mi-a facut un curcubeu, voi straluci pe mama mea Ea va sti eu sunt in siguranta cu Tine, atunci cand ea sta sub culorile mele, oh si Viata nu este intotdeauna ceea ce cred ca ar trebui sa fie, nu Nu este nici macar gri, dar ea isi ingroapa copilul ei Un cutit ascutit din cauza unei vieti scurte, ei bine Am avut timp suficient Daca voi muri tanara ingroapa-ma in satin Aseaza-ma pe un pat de trandafiri Scunfundu-ma in rau in zori Trimite-ma departe cu cuvintele unui cantec de dragoste Un cutit ascutit din cauza unei vieti scurte, ei bine Am avut timp suficient Si voi purta alb, atunci cand voi veni in Imparatia Ta Sunt ca verdele ca inelul de pe micul degetul meu rece N-am cunoscut iubirea unui barbat Dar sunt sigura ca m-am simtit frumos cand mi-a tinut mana Exista aici un baiat in oras spune ca o sa ma iubeasca pentru totdeauna Cine ar fi crezut ca pentru totdeauna ar putea fi rupt de Un cutit ascutit din cauza unei vieti scurte, ei bine Am avut timp suficient Deci, pune-i pe baietii tai cei mai buni si eu voi purta perlele mele Ce n-am facut niciodata este terminat Un penny pentru gandurile mele, oh, nu le voi vinde pentru un dolar Ei vor avea valoare mai mult dupa ce eu sunt moarta Si poate apoi vei auzi cuvintele `AM FOST CANTATA` Amuzant atunci cand esti mort cum oamenii incep sa asculte Daca voi muri tanara ingroapa-ma in satin Aseaza-ma pe un pat de trandafiri Scunfundu-ma in rau in zori Trimite-ma departe cu cuvintele unui cantec de dragoste Oh oh Balada unui porumbel Du-te cu pace si dragoste Aduna lacrimile tale, pastreaza-le in buzunar Salveaza-le pentru un timp, atunci cand intr-adevar vei avea nevoie de ele Un cutit ascutit din cauza unei vieti scurte, ei bine Am avut timp suficient Deci, pune-ti in scena cei mai buni baieti si eu voi purta perlele mele.

Mai Mult
Recomandări
Alina Eremia - Pot pentru ca Pod
Alina Eremia - Here With You (Cover Special #NEVERSEA)
Mircea Eremia - Ilegal (feat Alina Eremia)
DOC - Sufletu feat. CCSE, Alina Eremia & Vlad Dobrescu (Vox Latina Remix)
NOSFE - Ma nenorocești feat. Alina Eremia
Novaspace feat Alina Eremia - Out of My Mind
Rashid feat. Alina Eremia - Filme
Alina Eremia - 69
pe 13-11-2018
Alina Eremia - 69
Illuminv71 - Ichigo (prod. 5:10)
Strong - PACMAN (Prod. by Yung DzA)