Carlas` Dreams - Deliric - Dependent - Nocturn: Act 8

Un top de muzica POP Romaneasca 2019

Topul din ultimile:
Valentina Balan: 😍😎👏👍👌
Yes Girl: Sunt curioasă daca cineva a văzut legatura dintre această piesă și cea de la "little people" , Moon. Apărută acum 9 ani!!! 😱😱😱 https://youtu.be/IK5I4cTkL-E Superba piesa! Iubesc originalul! Îl ascult de mai bine de 5 ani. Bravo porc! Brovo carls!
Елена Дулина: Ну имейте совесть уже! Два месяца прошло!!!! Где новая песня?????
Mente Profunda: Cum suna Carlas Dreams e brutal fratele flow natural ! delirc slab nu-i da culoarea care trebuie la melodie, nu e rau omu e bun dar putea mai mult!pace.
Amankos Suyessinov: @carla's dreams Când erați în Rusia, în toate interviurile au promis că vor veni la Kazahstan cu concerte. Aici, toată lumea îți iubește melodiile și este în limba română! nu numai Sub piela mea ... dacă ați venit și ați cântat toate loviturile dvs. și în special Puna la sange, Imperfect, Luna, Ne Topim ... ar fi minunat! Eu însumi, din 2012 până în 2015, am trăit și am lucrat în București și chiar și atunci am început să vă ascult creativitatea! Vă așteptăm în Kazahstan! Vă sfătuiesc să mergeți în orașul Almaty, deoarece este cel mai mare și mai avansat oraș din Kazahstan! Te așteptăm!
MusicCharts TV: 🔥 Carla´s Dreams feat. Deliric - Dependent 🔥 *LYRICS+VIDEO* : https://myvotez.de/lyrics/carlas-dreams-feat-deliric-dependent/ ❤️ *1.000 LYRICS+VIDEOS*
JVSPER: 3:11 backround fail ..
Lena Pogor: Tiplasi cticu sinie niplasi
Damaschin Vasea: nu inteleg de ce sunt numai 4 mil de vizualizari
vlad APOSTOL: 🎶🎵🎵🎵🎧🎧
candancej: Carlaaaaa, aș înnebuni fără tine!
Daniela Rusu: Carla's Dreams😍❤❤❤❤❤
Daniela Rusu: 😍😍😍😍😍
Stefan Adrian: DEPIND DE TINE, depind ,ca un drog.. hai spune te rog , dar nu ma trage in piept te rog :(
munteanu irina: 🤩🎶🎵🎼👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻✌🏻✌🏻✌🏻
Just me M.M: Ești fenomenal,Carla's!Aș vrea ca acest proiect să dureze veșnic,să nu ne părăsiți! Muzica ar fi mult mai săracă fără voi.
Oiegas Ionut: Cadrul cu florile!???? No one? Hats off for that.
Edy: A dat deliric super
Teq Whis: Ляя,Иногда кажется что ты забыл про Свою родину,Ну ладно успехов тебе в Румынии...)
WhAtever: Poezie de genul avem nevoie la bac
Alex Alex: De ce doar 4 mil???
Riri Diana: Si euuu
Florina Cotuna: Sunteți geniali❤️❤️❤️
Coco Chanel: Как всегда шикарно ,привет со Штуттгарта 🇰🇿❤️🇩🇪✌️😬🎤🎼🎧🥰
Aceea: Foarte, foarte, foarte bune versurile. 👏 Poezie din-aia bună. Mai faceți aşa, rogu-vă!
L Z: 👍🏻👍🏻👍🏻
Ana Monacu: ❤️
Luca Petcu: Ce-a mai tare combinație
Costel Tudor: Foarte tare piesa 😍
Iulian Musa: Blana piesa!! Dar .. suck this fucking big dick Carla's!..
Silviu Andrei: 👌
Florin George: Woww! 🤔😃😉
Minea Cristina: Depind de tine, depind ca de-un drog. Fă-mă praf, da, fă-mă te rog! La următoarea fă la stânga, Eu îi cunosc, dar nu-i privi în ochi. Da, depind de tine, dar oare cât te tine? Știi în ultimul timp, eu nu prea mai am timp... de mine. Și singur bat la ușa mea dar nu deschid, nu. Pleoapele-s închise strâns, dar după pleoape - tu. Ești ca un rău violent, dar cu maluri fine. Lasă-ți albia, revarsă-te în mine! Cuprinde-mi inima în valuri, fură-mi din gene. Simte ritmul meu de azi la tine-n vene! Fii pentru mine nota 4 la purtare, Eu voi fi farul ce te ghidează-n mare. Ca să nu poata ei să ne compare, Pentru că sufletele toate au nevoie de hotare! Frunzele cad în praf, Praful se-așează pe cizme, Cizmele merg pe asfalt, Asfaltul pe toți ne prinde... Frunzele cad în praf, Praful se-așează pe cizme, Cizmele merg pe asfalt, Asfaltul pe toți ne prinde... Ne prinde, ne prinde, ne prinde... Ne prinde, ne prinde, ne prinde... Dar nu azi și nu mâine. Deliric: Ți-ai dorit un mare zmeu, te-ai mințit că-nalță zmeie Cu copiii tăi în parc, cu tine noaptea pe alee Că de când te-am agățat, te-ai agățat de o idee Că visai la unicorni să-ți picteze curcubeie Când era totul verde era și roz, pare pe dos Când eram mult mai chill, era mai cox, ce paradox! Acum vezi numai roșu când mă vezi, pare anost Și totul pare negru d-am albit... ce paradox! Mi-e greu să recunosc, dar sincer nu te recunosc Torn apă sărată, nu-mi sting setea de ce-a fost Te văd, dar nu te știu, m-auzi, dar nu m-asculți Nu te simt când mă acuzi, te miros când te ascunzi Într-o casă bântuită încă alergând fantome Dependent de ochii tăi, atât de orbi la simptome Nu ne-am prins unul de altul când ne-am prins unul de altul Surzi la prăpastie când striga să facem saltul Că depind de tine, depind ca de-un drog Fă-mă praf, hai! hai, pune-mă-n foc! Spune-mi tot sau nu-mi spune deloc Dar nu mă trage-n piept, te rog. Că depind de tine, depind ca de-un drog Fă-mă praf, hai! hai, pune-mă-n foc! Spune-mi tot sau nu-mi spune deloc Dar nu mă trage-n piept, te rog. Carla's Dreams: Frunzele cad în praf, Praful se-așează pe cizme, Cizmele merg pe asfalt, Asfaltul pe toți ne prinde... Ne prinde, ne prinde, ne prinde... Ne prinde, ne prinde, ne prinde... Dar nu azi și nu mâine.
D Preda: Nichita Stanescu is not dead!
ady suhov: O piesă chill out cu influențe trap si versuri geniale, plus Deliric....normal ca ne prinde, ne prinde, ne prinde.
Contencios Sobattaeyes: Argumentele unui “Hater” Distruși . Cu cea mai bună dovadă, ” Laudele unui om prăjit. ” Genialitate auzi :))). Revoluții chestii..Minunat și etc. Interpretare, versuri, genialitate, complexitatea piesei, colaborare între 2 creiere, operă de artă :))=)). Mă , năpârcilor. Pe drumul care mergeți acum. Eu m-am întors de mult. Și nu așa, ci am conștientizat fiecare lucru care a contribuit. Adevărul e că, în prezent, voi sunteți distruși pe cale de dispariție or distrugere a propriei vieți.dăpând di tini ca di un drog. mă țărane, ți-ai dat arama pe față că prin majoritatea pieselor tale, doar ai instigat la consum de droguri. Sper să putrezești unde îți este locul. jigodie. Și toți care îl urcați în pulă pe năpârcă ăsta. Nu știți ce faceți.Ca dăpând de tine, depind ca de-un drog Fa-ma praf, hai! hai, pune-ma-n foc! Spune-mi tot sau nu-mi spune deloc Dar nu ma trage in piept, te rog Foc = Joint . Joint = Tutun cu iarbă, gen. Hașis, Marijuana, Canabis, Etnobotanice! Praf = Se fac liniuțe de 0.10-0.15 g si se trage pe nas. Poate fi Cocaină și altele nu le-am încercat. și o serie de Etnobotanice tot pentru a fi trase pe nas. Joint-ul se fumează ca pe o țigară. pentru cei care nu știți, se trage în piept. Fă-mă praf, hai! , pune-mă în foc. Este o expresie des folosită de cei care consumă. Sunt prafuri în forma de pastilă care se pisează si apoi se pune peste tutun și se fumează. De acolo și expresia. Fă-mă praf, pune-mă în foc. focul fiind JOINT. Nu mâncați cacat cei care nu știți. Iar cei care știți. ați dat de drq :)). Cu căștile în ureche, cu joint-ul praful în buzunar, vă opriți pe undeva să rulați, închide geamul la masina să vă intoxicați mai bine ?:)). O ardeți prin cluburi, rupți în gură și chestii, vă vedeți bine din toate punctele, doar ca nu vedeți bine. Ascultați muzică care simțiți că v-ar simte ? gen. Carla, Deliric, Dragonul, Cedryk El Nino căcat, etc ? Chiar Guess are cateva, Spike si etc. ? Dacă consumi droguri de orice fel, iarba praf, pastile, heroina ce cacat consumi, si asculti piese de la ”artistii enumerati mai sus. Ești pe cale să mori, or sa ti distrugi viata. or sa ramai neom. pe langa acestea e si foarte greu sa iesi din anturaj si cel mai grav e că o să te ferești să asculți când cineva spune asta, o să eviți orice lucru care încearcă să-ți demonstreze că , toate ” filmele ” ce ți le-ai făcut tu în cap, cu toate ” dovezile ” care le-ai primit de-alungul timpului ca sunt false. Și cei cu care ai început sau obișnuiești să consumi vor fi foarte puternici prin modul de convingere să revii printre ei. Și o să continui să ți rupi capul cu tot felul, iarbă, praf, alții după minunata piesă Eroina , care în mintea îngustă a celor care consumă Heroină ei cred că au trecut peste orice limită firească ale simțurilor și ale umanității și etc :))!!. Pe genul ăsta de muzică infecta . mor oameni de la supradoză . Wake up fvcking looser.
Florin Florescu: DELIRIC FACE TOT👏👏👏
Алекс Михайлов: Привет из россии
Cristian Nastase: ce parere aveti de Guz feat. Puya - Tanara mama? ope mine unul ma rupe
4 Fun: Delric e blana ...
Alin Mihalache: Oribil. Din toate punctele de vedere.
Vlad Marin: 6;)5;)
Video da Nela: 🔝🔝😘
Христина Шуйская: Очень понравилась актриса Кто-то знает её инстаграмм?
Francisc Ferenczi: Am venit acasa dupa 2 ani..sincer, e ceea ce pot numi momentan muzica pe piata romaneasca..si nu ma refer ca voce ! Istia 2 nu sunt tenori, eu zic de, beat, instrumente folosite, mesaj, versuri...ce sa mai, genial !
Ionut Voicu: 1:36
lumea gacha: Supar
Oleg Sevtov: dislike!!! apolitici? :) pf.....kâkaților!!!mai cantati pentru banditii din R.Moldova(care au furat banii de la moldoveni), râsuri!!!
Andreica Nastasia: Tg. gh fhhGgh gi
George Baciu: Deliric... geniale versurile
Gabriel Vlad: Super tare melodia!!! Respect!!!
OFFICIAL CRYSS STYLE: 🎵🎬👏
Denis M: Deliric a rupt!! #respect
giku MG: Carla's bravo ... in piese este evoluție, dar concertele pentru RM cam lasa de dorit ... of of vîrsta :) nu e ce ne dorim sa auzim de pe scena ... din RM sa pornit totul si sugerăm succesul :)
magdalena stoica: Superba!!!!
Александр Недохлебов: Парни, когда новый клип?
bentoi corina: Deliric #pieledegăină
yoyo yoyo: Top1
Dumitrache Mario: Piele de gaina cand a inceput deliric insa nici carlas nu se lasa mai prejos #combinatiaperfecta
Drexx Y: Geniala melodie..
Mihagaby Fil: țin minte că acum aproximativ un an eram dependentă de voi dar mi-am reveni. ACUM sunt iar că la început și mă simt iar completă. Mulțumesc!
SilentGames: "Poetii curaţi rămân vii şi scriu în zadar Poezii ce sunt concepute doar pentru tipar. Compară acum în minte, auzi? Compară acum în minte Greutatea cărţii cu a unui ziar." ©Poetic si murdar Scriai cărți pe care le așteptam câte jumătate de an sau mai mult, acum văd la tine doar ziare care le tipărești în fiecare lună.
R K: MEGA muzyka i tekst, szacunek z Polski https://www.youtube.com/watch?v=odWxQ5eEnfE
Google A înebunit: Hainele pe care le arde la final sunt hainele celui care a lăsat-o în stradă. În actul 6 la final aceasta își pune capul pe umărul său iar costumația ei este aceeași
Andrei T.: Operă de artă.
Love : 3: Noroc
mihai mocanasu: In ultimul timp nu prea mi-a mai placut ce a scos Carlas. Melodia aceasta e bestiala, salvata de Deliric..... Da, SALVATA.
Nyu: LE IUBESC VOCILE . sa ma bata mama VA IUBESC
the REAL BIG BROTHER: sapca jos
Tanya Rozhkovan: Я с такими успехами скоро молдавский выучу. Привет с Украины ❤
Bro David: Foarte frumos!
John hoJ: Marfa piesa, mai vreau asa ceva!!
Aamon: Melodie cu The Motans pe cand? :innocent:
Timotei David: 😘☺😍
Florin Florescu: Comu asta e pentru DELIRIC
Claudiu Budala: Fututi morti in gura de moldovean
Alex Alex: Nu inteleg de ce are asa puține vizualizări
Gheorghe Dumitru: bravo , ma deli, mai ascultam si noi ceva under,;;;;;; cred ca de aia "e" buni la familia ....foame de bani
maricica punct com: O colaborare cu DOC ar fi ceva
eu4en: Eu nu inteleg refrenul.... poate cineva sa mi spuna la ce se refera de fapt?
Florian Stăncioiu: termite termite termite
Precup Mihai: Super clip' bravo baieti?
Songo Bongo: Посоны! Чей прод? йошкинкот!
Vlad2005DGB: cel mai tRE COMBO cum o sa se cheme trupa carlas porc
Azucena Martinez: Alguien sería tan amable de traducir al español la letra .Por favor se lo agradecería mucho.
yna flr: Ne prinde,ne prinde,ne prinde
nicusor bocirnea: Ati promis ca pana pe 1 iunie vor apararea si ultimele 2 episoade. Se pare ca nu va tineti de promisiuni..
Andre Gruia: Rupe cazanul deli 😍😍
yna flr: OMG...place ,placeeee....plaaceeeee
Unknown 777: Provoaca Dependenta baieti,luati seama....nu va jucati cu focul,sfatul meu...Carla's forever iopta!!!!!!!
Radu Dumitru: E prea mult praf....
Asenath K: What language is this? I'm in love
Елена Астафьева: Рома где клипы? Мы ждем )
Alina Georgiana: Parca ar fi o poezie..recita prea mult =))
marin musteata: Această piesă cred ca oricui îi amintește de cineva
Enache Liviu: Ba esti prost? @deliric , cum sa faci Asa colaborare , doamne fereste 🤦🏻‍♂️
Pandelu: <3 cea mai tare piesa !
Andrea Mariana: Wow, super melodie
Buzatu Dana: 😍😍😍😍😍😘😘😘😘😍😍😍😘😍😘😍😘😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😻😻😻😻❤❤❤❤❤❤❤💙💙❤❤💙❤💙❤❤❤❤❤❤❤💙💙....
Petru Postolachi: cine-i ciuvacu care cinta la 2:21? Stergeti-l
Carlas` Dreams - Deliric - Dependent - Nocturn: Act 8
3,010,439 vizionari
Publicat pe 07-05-2019
Producatori
Quick
Alexandru Cotoi
Global Records
BR Films

0  de distribuiri pe Facebook

Carlas` Dreams ne surprinde cu o nouă piesă intitulată “Deliric” cu Quick, Alexandru Cotoi, Global Records și BR Films la productie

Bilete `Carla`s Dreams - Nocturn la Romexpo`: SUBSCRIBE @ Carla`s Dreams YT: Booking & Licensing: International +40.751.013.745 Romania: +40.757.104.166 #CarlasDreams #Deliric #Nocturn #Act8 Muzica si Text: Carla’s Dreams | Deliric Productie: Quick | Alexandru Cotoi Directed by: Roman Burlaca D.O.P.: George Secrieru Produced by Global Records & BR Films Carla`s Dreams Online: Site: Follow Deliric: INSTA: FB: SITE: Global Records Online: Website: (C) & (P) 2019 #GlobalRecords Toate drepturile sunt rezervate. Orice upload neautorizat al acestui videoclip este ilegal si poate fi raportat oricand la Youtube. In order to avoid copyright infringement, please do not upload this video on your channel. Carlas` Dreams - Deliric - Dependent - Nocturn: Act 8
Mai Mult
Recomandări
Utze - RANIT (feat.Claudiu Roman)
New By NICOLAE GUTA - Fir-ai sa fii de amar
Bella Ciao by Delia - Tribute to La Casa de Papel
☆ B.Piticu & Ionut Alecu - Femeia e Sefa ☆ ♫ █▬█ █ ▀█▀ ♫
Calin Crisan - M-ai muscat ca o capusa (original)
Vladut de la Blaj - Da-i in nacaz
Karmen - Lock My Hips (feat. Krishane) -Rewind
Otto Stories feat Mihaela Platon - FFFs
Achtung
acum 14 ore
Achtung
RONE DAMASC și Aventură, in "Roata Vieții", la Electric Castle. (Limbaj Vulgar)