Implant Pentru Refuz feat. Nick FĂgĂdar - Sub Straturi

Un top de Rock Românesc 2019

Topul din ultimele:
Popa Gabriela: Music Channel Today's Hitlist Top 10 Implant Pentru Refuz - Sub Straturi Irina Rimes - În Palme Şuie Paparude - Mergem Mai Departe Coma - Icar Subcarpați - Dă-i Foaie Luna Amară - Viu Crize - Să Nu Mă Ai ☺😃😄🎧💘
Yo Ho: Piesa are ''substrat'' are si ''uri''. Pentru cei care in comentarii confunda sau pun pe acelasi nivel credinta si biserica,eu spun ca nu e cazul sa facem confuzie/contuzie 😁 Una e una si alta e alta. Un om credincios poate fi in acelasi timp un absent bisericos and everything is just fine. Eu vad versurile ca o observatie a intentiei si efectului clasei conducatoare de a estompa personalitatea individului,nu se adreseaza specific catre o anume biserica de pe vreo anume planeta. Clipul ok,eu mi-am imaginat video cu un singur personaj si in sepia accentuat,parca mi-a placut mai mult ce mi-am imginat 😎 Am inceput recent sa va ascult si zau ca imi place si ma bucur de toate versurile astea in Limba Romana. Intr-o societate care a suferit de lipsa de atitudine si o generatie care de 30 de ani e inca in stare de mahmureala de dupa un regim totalitarist (aici vedem efectul tragic si cronic avut asupra individului) ,cred ca astfel de trupe sunt necesare pentru o infuzie de arta cu mesaj si atitudine pentru generatia noua. Keep rockin!
inlove4rock: Ceee porcarie.
AlchemyOfDeathBand: bravo pentru productie. in sfarsit metalul suna bine si la noi..
Bogdan Udrescu: Puțintel penibil videoclipul... Dacă aș asculta melodia la radio ar fi parfum. Poate vă mai gândiți ce aruncați pe piață. Făgădar nu are deloc prezență scenică.
Valosssss: Piesa e superbă, dar clipul e mai prost decât cel mai prost lucru la care te gândești acum
P0WERHE4D: go Flo! woo hoo!
julien-ferencz kiss: Cu Deceneu pe cand o colaborare ? Poate-l convingeti sa puna capat hiatusului.
Sebastian Constantinescu: Geniala piesa, un feat. cu Mihnea Blidariu m-ar unge pe suflet...chiar sunt curios daca toate piesele de pe allbum o sa fie colaborari
Paul Smith: Cerul are sens!
paula neagu: Geniala muzica, aluneca perfect !!! Clipul perfect in simplitate, daoism, alb/negru, genial, genial....auuuuuuuu...ca un lup in pădure ! Mi-ati dat viata fraților ! Multumesc !!! Sunteti in rezonanta cu toate corzile !
Cristian Melian: Foarte bună melodia, cu versuri pe măsură. Problema este la videoclip, mie unul nu imi place si ma face sa nu imi placa melodia daca ma uit la el dar din experiente proprii am invatat sa ma limitez la a asculta muzica :). This is just a tip for your next songs ;) e ok sa va limitati la muzica decat sa stricati o melodie cu un videoclip urât :)
Soundnews: I.P.R. we love you!
Claudia Starkey: WOW!!
Freeman on Bass: super video! *pe repeat*
beguncic77: fain
cidetto: bună colaborarea asta! :)
Demian Bogdan: tot asa!!!!
Silviu Laurențiu Margarit: Genial!Felicitări!
Alexa Florina: Va așteptăm la Suceava❤️😍😍😍😍😍😍😍
Florian Ilinca: Ce aveti cu Biserica? Cu Hristos? 😔
fv2: Genial! La fel ca aseară în Quantic. Felicitări!

Implant Pentru Refuz feat. Nick FĂgĂdar - Sub Straturi

21,481 vizionari
Publicat pe 02-03-2019

3.150  interacțiuni pe Facebook

Au trecut 6 luni de când Implant Pentru Refuz a lansat pe YouTube piesa “Sub Straturi”, alături de Nick FĂgĂdar. Iată că după tot acest timp “Sub Straturi” se află încă în urechile ascultătorilor. Aceasta este prima colaborare pe care Implant Pentru Refuz și Nick FĂgĂdar o au împreună, și sperăm ca nu este ultima. “Sub Straturi” pare a fi o colaborare reușită și ar fi super să mai auzim feat-uri asemănătoare de la ei și pe viitor.

Implant Pentru Refuz feat. Nick Făgădar(Luna Amară) - Sub Straturi `Sub Straturi` este al treilea extras de pe noul album Implant Pentru Refuz care va fi lansat în 2019. Fragmente din lumea nevăzută a fierberii creative se întrețes în fața ochilor tăi. `Sub Straturi`, o poveste despre noi și despre tine, despre lucrurile care ne aduc și ne țin împreună. VERSURI: SUB STRATURI Eu sunt un val Eu sunt un nor Am înghețat în formă de suflet răzvrătit Deși semnale bune eu permanent emit Cu tot mai multe corzi intru în rezonanță Din gânduri decantate creez rime cu substanță Și gesturi, clipe, haine de egoism puternic Îmi declanșează teama de-o lume fără versuri Unde totul n-are gust, cerul n-are sens Doar fade ingrediente se contopesc din mers Eu sunt un val - sunt bucată de țărm Eu sunt un nor - sunt pasăre-n zbor Sunt doar un receptor al energiei mamă Curios și interesat de tot ce ne-înconjoară Dar zilnic sunt bruiat de promisiuni letale De zdrențe de oculți ce din partide zbiară Și mă întorc în timp și negura se așează Când fețe religioase în școli se instalează Nu vreau să fiu eu altfel dar vreau să fiu mai bun Și munți de entuziasm să răspândesc în jur Lumina ruptă aleargă Secunda gri să ardă Și ora stă să cadă Pe vocea ta uitată Ai vrea să știi, să poți să iei ai vrea Lumina din tăcere Să spele umbra ta Mă arunc din mine-n gând Pun sub pașii tăi cuvânt Când în albe zile n-ai Să mai stai FILMĂRI: CRISTIAN VĂDUVA EDITARE VIDEO: CRISTIAN VĂDUVA POST-PRODUCȚIE: EUGEN NEACȘU PRODUCȚIE VIDEO: ELECTRONIC RESISTANCE ÎNREGISTRĂRI AUDIO: ATTILA LUKINICH, DSTUDIOPRO, HOREA TIKI, LUNA RECORDING, IMPLANT PENTRU REFUZ EDITARE, MIXAJ ȘI MASTER AUDIO: ATTILA LUKINICH, DSTUDIOPRO MULȚUMIM PENTRU SPRIJIN: NICK FĂGĂDAR, ATTILA LUKINICH, ALEXANDRU PASCU, ȘTEFAN CZIFRAK, VALENTIN POTRA, RADU RACZ, CRISTIAN POPESCU “JIMMY”, FLORIN CĂRĂMIDARU, HOREA TIKI, CRISTIAN VĂDUVA, EUGEN NEACȘU, ADRIAN MARIAN, DANI ROTARU, EMIL BIEBEL, ALIN VOICA, CĂTĂLIN DAVIDESCU, BLAZZAJ, DSTUDIOPRO, LUNA RECORDING, DARK SIDE ENTERTAINMENT, ELECTRONIC RESISTANCE, VINILOTECA, PSIHODROM. Implant Pentru Refuz feat. Nick FĂgĂdar - Sub Straturi
Mai Mult
Recomandări
IMPLANT PENTRU REFUZ - Solitor (Monolith 2007)
IMPLANT PENTRU REFUZ feat. NICK FĂGĂDAR - SUB STRATURI [OFFICIAL ]
IMPLANT PENTRU REFUZ - COMA - ALTAR
IMPLANT PENTRU REFUZ - SEVEN SHADES [OFFICIAL ]
IMPLANT PENTRU REFUZ feat. CĂTĂLIN (COMA) - CER-PĂMÂNT [OFFICIAL ]
Trooper - Amintiri - Strigat (Best Of 2002 -) CD 2
Trooper - In Ziua A Opta - Strigat (Best Of 2002 -) CD 2