Toate Gaming Umor Q&A Challenge Auto

Animal Flow E Stupid - Afla De Ce :d - No Brain No Gain

Topul vlog-urilor din Romania in 2019

Topul din ultimile:
Sebastian Berizoschi: Ai dreptate Vlad, te apreciez pentru informatiile de calitate din video, insa cum reusim sa atragem oamenii catre origini, si sa ii putem convinge ca miscarile olimpice, elementele de gimnastica , elementele de atletism, sau crossfit-ul sunt defapt ceea ce ei au nevoie?
Denis Pirvu: De acord cu tine în tot ce ai spus în video, dar pentru mine e super distractiva sala și ma face sa uit de toate problemele.. Nu sunt ca acei oameni care zic ca e sala e viata mea, dar chiar am mult focus și nu ma mai gândesc la probleme... După ce ies din sala devina iarăși depresiv 😂😂😂
No Boxing No Life: Respectele mele Vlad, esti o adevarata motivare sa ma documentez si sa evoluez continuu. Parerea mea este ca putem extrage anumite miscari din animal flow si sa le folosim la incalzire, dar doar atat. Este streching dinamic pana la urma, nu un antrenament in sine.
Crossfit si Haltere: Incerc sa postez tot mai des. Ajuta-ma cu 1 LIKE :D
Animal Flow E Stupid - Afla De Ce :d - No Brain No Gain
426 vizionari
Publicat acum 8 zile
Doar pentru Prietenii Adevarati: Video Cat Costa Culturismul Profesionist: Video despre Cele mai bune Proteine: Video despre Lapte si Lactate: Video despre Zahar si Fructe: Video despre Intermittent Fasting:

Doar pentru Prietenii Adevarati: Video Cat Costa Culturismul Profesionist: Video despre Cele mai bune Proteine: Video despre Lapte si Lactate: Video despre Zahar si Fructe: Video despre Intermittent Fasting: Animal Flow E Stupid - Afla De Ce :d - No Brain No Gain
Mai Mult
Recomandări
🔴 SCUM - CEL MAI TARE SQUAD IN ACTIUNE - #727
Fanas - Boom Bap (feat. Sadat X , Beatehas si Vlad Dobrescu)
Stirile HipHop Ep 2 (Neli - Diss 5gang, Macanache feat Keed, DMF si Bebbe, The watcher, Parazitii,
Metin 2 - Rubinum - Facem Aura G si scut de 61 +9 ????
FROM SILVER TO GLOBAL CU ABONATII - DAM GIVEAWAY CONTUL DE GLOBAL
🔴 SCUM - CEL MAI TARE SQUAD IN ACTIUNE - #727